PRG, BRQ -> BOJ červen 2025, charterové lety?
Ahoj všem,
sháním tipy kde sehnat letenky na červen 2025 z Prahy nebo Brna do Burgasu pro 4 dospělý a 2 děti (0 a 2). Rád bych jen tyto dvě letiště (kvůli dětem), z BTS a VIE jsem lety našel, ale transfer je míň vhodná varianta. Z těchto dvou měst lítají zřejmě jen chartery, ale nikde jsem nezjistil jak na ně bookovat. Existuje na to nějaký vyhledávač, nebo cestovka u které koupit pouze letenky?
Jo a chtěl bych se vyhnout QS, rád bych na dovolenou doletěl v pořádku a bez nehod.
Předem díky za rady.
No tak nejdříve si zjisti co kdy letí a podle toho co to je si pak zjisti, kde to bookovat. Mně ty požadavky přijdou až absurdní.
Na Skyscanneru se dá takových letů z Prahy bez QS najít dost. Akorát jsou teda celkem drahé a s jedním nebo dvěma přestupy. Ale v podmínkách nemáš že nesmí být drahé a/nebo s přestupem...
Jo, neupřesnil sem to, let bez přestupu. Cena by nemusela být problém, pokud nebude vyloženě mimo. Jde o to že s malýma dětma nechci trávit zbytečně moc času na cestě, ať už přímo letem s přestupama, tak i transfery.
Kupovat celý zájezd je nesmysl, ubytování mám, potřebuju jen letenky.
Jde mi o to, že např na wiki čtu že z PRG lítá Bulgaria Air chartery, ale přes jejich stránky se mi nic nedaří vyhledat, jen s přestupem v SOF. Z BRQ má lítat Bul air (taky Bulgaria Air) chartery, ale to vyhledávači nevidím vůbec.
Takže otázka jestli existuje nějaký způsob, jak dopředu zabookovat (nebo alespoň zjistit jestli je to možné) charterové lety.
Jinak to zatím to vypadá na FR z BTS, ale varianta přímo z PRG nebo BRQ by byla výrazně lepší.
Díky za odpovědi.
No pokud z ČR do BOJ přímo, tak bych variantu bez QS skoro vyloučil. To jedině nějakej doprodej na charteru a to aerolinkama podobnýma jako FlyLili, European Air Charter a jiné. Jinak z PRG i BRQ létá do BOJ linka, možná to Smartwings chvíli bude trvat nahrát do systému.
Co se týče letenek na charteru, tak každá cestovka to má jinak (někdo prodává, někdo vůbec).
Presne tak, to ze tam lieta nejaký charter neznamená za sa to bude dat kúpiť, cestovky väčšinou samostatné lety neponúkajú iba vrámci zájazdu....
Záleží na prodejích LM zájezdů, když je v letadle stále místo, mohou doprodávat i samostatné letenky. Ale to nic nemění na tom, že vybrat si takový routing je blbost. To snad raději do Bulharska autem.
janicek napsal(a):Presne tak, to ze tam lieta nejaký charter neznamená za sa to bude dat kúpiť, cestovky väčšinou samostatné lety neponúkajú iba vrámci zájazdu....
Tak třeba u nás prodáváme samostatné letenky na 90% destinací, na zbývajících 10% je to na dotaz. Ale ty ceny jsou úplně někde jinde (pokud se nejedná o nějakej hluchej termín).