Ahoj všem, sháním tipy kde sehnat letenky na červen 2025 z Prahy nebo Brna do Burgasu pro 4 dospělý a 2 děti (0 a 2). Rád bych jen tyto dvě letiště (kvůli dětem), z BTS a VIE jsem lety našel, ale transfer je míň vhodná varianta. Z těchto dvou měst lítají zřejmě jen chartery, ale nikde jsem nezjistil jak na ně bookovat. Existuje na to nějaký vyhledávač, nebo cestovka u které koupit pouze letenky? Jo a chtěl bych se vyhnout QS, rád bych na dovolenou doletěl v pořádku a bez nehod. Předem díky za rady.  .

PRG, BRQ -> BOJ červen 2025, charterové lety?

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj všem,

sháním tipy kde sehnat letenky na červen 2025 z Prahy nebo Brna do Burgasu pro 4 dospělý a 2 děti (0 a 2). Rád bych jen tyto dvě letiště (kvůli dětem), z BTS a VIE jsem lety našel, ale transfer je míň vhodná varianta. Z těchto dvou měst lítají zřejmě jen chartery, ale nikde jsem nezjistil jak na ně bookovat. Existuje na to nějaký vyhledávač, nebo cestovka u které koupit pouze letenky?

Jo a chtěl bych se vyhnout QS, rád bych na dovolenou doletěl v pořádku a bez nehod.

Předem díky za rady.

0

No tak nejdříve si zjisti co kdy letí a podle toho co to je si pak zjisti, kde to bookovat. Mně ty požadavky přijdou až absurdní.

0 Citovat

Dá se s Ryanair z PRG přes BUD, ale je to úplně na palici....zlatý Smartwings.

0 Citovat

Na Skyscanneru se dá takových letů z Prahy bez QS najít dost. Akorát jsou teda celkem drahé a s jedním nebo dvěma přestupy. Ale v podmínkách nemáš že nesmí být drahé a/nebo s přestupem...

0 Citovat

Koupil bych zájezd, to bude nejlepší i nejvýhodnější 

1 Citovat

Ideálně rovnou z Německa nebo Rakouska. Cena bude jinde.

0
5 reakcí