Od roku 2023 je nově na Loungekey nahráno 8 vstupů zdarma každý rok. Každý další stojí 14,52 EUR.   I přes zrušení Mastercard zůstaly zachovány bezplatné vstupy do všech salónků v PRG, BTS i VIE.  .

Erste Premier - Concierge

Založil ve fóru Co se nevešlo

Jak jste spokojeny se sluzbou consierge? Ja teda jsem asi narocna🤦‍♀️😁, ale behem asi 13 let, co mame EP, jsem 3x volala a chtela neco zaridit. A ani jednou s pozitivnim vysledkem🙏…1x jeste volani do CSOB a tez nic neumeli. Jako koupit listky do divadla a objednat kytku s dorucenim na adresu svede i cvicena opice… na to jako je asi nepotrebuju, zbytecne cekani navic a meziclanek. 

0 Citovat

A koks na party umí sehnat, i s doručením?

0 Citovat

Koks ne, ale brikety prý není problém :D

0 Citovat

Jednou se nám v parném létě pokazila doma klimatizace a nedokázala jsem nikoho sehnat. Tak jsem je zkusila a zadala požadavek. A fakt - ještě ten den mi někdo volal, prý, ať si s tím přijedu...Byla jsem mírně zmatená, no sehnali,  ale opravu klimy v autě😉😄

6 Citovat

tramin napsal(a):

Koks ne, ale brikety prý není problém :D

Brikety ne, jen koks a k tomu ještě nějaké hulení, ideálně platba kartou, pokud by to byl nějakej šmejd, dá se využít chargeback. Jinak jsou tyhle služby na nic. 

2 Citovat

No mě právě zajímá, jestli byl někdo úspěšný a s jakým požadavkem .))

0 Citovat

Erste měnila poskytovatele. Respektive dříve tu službu sama objednávala, ale od loňska je už jen pod Visa. Visa asistance.

Každopádně ano. Kupovali jsme přes ně před Vámoci lístky do Národního divadla na vyprodaného Louskáčka.

1