Ahoj, rádi bychom  zkusili v září Mallorcu s cca v té době 14ti měsíčním dítětem. S ohledem na to, že jsem tam byl naposled před 20 lety tak bych se chtěl zeptat, kterou oblast byste doporučili. Uvažuji nad - Puerto pollensa (hotel Hoposa Villa concha) - Sa coma (mediterraneo club nebo THB sa coma patja) - palmanova (mar senses rosa del Mar nebo zafiro palmanova) - lákavá je hlavně poloviční doba transferu z letiště,  ale myslel jsem dřív, že je to spíše partymesto... Priorita je pěkná pláž s pozvolným vstupem do vody a slušně okolí na procházky.- čili alespoň nějaká pobřežní promenáda.... Ještě ohledně počasí- je druhá polovina září ok? Koukal jsem, že můžou být občas přeháňky, ale zas mi to přijde s dítětem menší zlo než 37 stupňů,které podle statistiky poslední 2 roky začátkem září bylo... Či jestli mi dá někdo tip na kteroukoliv jinou oblast či klidne i ubytování, budu rád...asi vezmu auto rovnou na letisti  .

Mallorca s malým dítětem

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, rádi bychom  zkusili v září Mallorcu s cca v té době 14ti měsíčním dítětem.

S ohledem na to, že jsem tam byl naposled před 20 lety tak bych se chtěl zeptat, kterou oblast byste doporučili.

Uvažuji nad

- Puerto pollensa (hotel Hoposa Villa concha)

- Sa coma (mediterraneo club nebo THB sa coma patja)

- palmanova (mar senses rosa del Mar nebo zafiro palmanova) - lákavá je hlavně poloviční doba transferu z letiště,  ale myslel jsem dřív, že je to spíše partymesto...

Priorita je pěkná pláž s pozvolným vstupem do vody a slušně okolí na procházky.- čili alespoň nějaká pobřežní promenáda....

Ještě ohledně počasí- je druhá polovina září ok? Koukal jsem, že můžou být občas přeháňky, ale zas mi to přijde s dítětem menší zlo než 37 stupňů,které podle statistiky poslední 2 roky začátkem září bylo...

Či jestli mi dá někdo tip na kteroukoliv jinou oblast či klidne i ubytování, budu rád...asi vezmu auto rovnou na letisti

0

Mohu doporučit oblast Palma Nova, to je pro děti úplně ideální. Když byl syn malý, byli jsme tam s ním asi 5x. Pozvolný vstup do moře, písek, žádné kameny a všude spousta heren, obchodů, restaurací. Vedlejší Magaluf je až moc živý, tam právě jezdí pařit mladí Němci, Seveřané a Angličani. Také jsme byli 2x v Can Picafort, také moc pěkné. 

0 Citovat

Port d'Alcúdia má dobré pláže, všude písek a čistá voda.

0 Citovat

Byla jsem několikrát v Peguera a S´Arenal. Obojí je písečná pozvolná pláž. Ten Arenal je možná v září ještě dost rušný, osobně vyzkoušeno nemám, jezdím opravdu mimosezónu. Je to blízko do Palmy, pobřežní promenáda, nekonečné procházky :) 

0
3 reakce