Frankfurt - Praha
Ahoj, nevíte někdo o lowcost variantě cesty z Frankfurtu (nejlépe letiště) do Prahy? Busy, vlaky, cokoli, ale zatím jsem koukala na Eurolines, SA a Deutsche Bahn a hodilo by se mi něco levnějšího. Kdybyste věděli o německé variantě Megabusu nebo Polskibusu, byla bych vám hrozně vděčná. Popř. jestli už někdo teď víte, že 1. 4. dopoledne pojedete z Frankfurtu na Prahu (nebo aspoň někam poblíž), jsem milá, skladná a přispívám na benzín!
PS: Stopovat s větším kufrem se mi bohužel moc nechce, i když by to lowcost podmínku dokonale splnilo
Zkus BestBus Travel, koukám, že jednosměrka vychází na 29 €, ale musíš jet 29. března nebo 3. dubna
Oooops, to bohužel nemůžu Ale i tak děkuju, prostě neukončím let dřív a doletím si pěkně až do Varšavy, ceny Polskibusu jsou mnohem lákavější
Zdar lidi, změnilo se něco na této trase, nebo je pořád nejlepší Student Agency (zpáteční za 1500 Kč)?
Sháním co nejlevnější bus Praha - Frankfurt a zpět v rozmezí dvou dnů. Např. Příjezd v sobotu brzo ráno a odjezd v neděli pozdě večer, nebo tak...
Student Agency - 750 Kč za jeden směr, přímý bus (cca 6hod, 30 minut)
Našel jsem ještě Flixbus, ale ten častokrát nejede přímo (cca 10h - 14h) a ještě je (někdy i dost) dražší.
Díky za pomoc s hledáním a zkušenostmi!
S ČD cena začíná na 442Kč. Za tuto cenu je však denní spojení, u posledního spoje (viz obrázek), je nutné ještě připočítat místenku na pendolino za 35-70Kč. Noční spojení stojí okolo 1000Kč/cesta, s lehátkem za příplatek cca 250Kč.