Prosím, za 14 dní letím na Tenerife ( jih) a mám auto od Europcars. Bohužel až teď jsemzjistila, že neberou debetní karty. Jako studentce mi ale kreditní kartu nikdo nevystaví. Máte někdo zkušenost s letištěm na Tenerife? Zda dát debetní a doufat, že na to nepříjdou, nebo jak to řešit? Cestuji sama, na nikoho to napsat nemohu. Děkuji za rady!!!! .
Prosím, za 14 dní letím na Tenerife ( jih) a mám auto od Europcars. Bohužel až teď jsemzjistila, že neberou debetní karty. Jako studentce mi ale kreditní kartu nikdo nevystaví. Máte někdo zkušenost s letištěm na Tenerife? Zda dát debetní a doufat, že na to nepříjdou, nebo jak to řešit? Cestuji sama, na nikoho to napsat nemohu. Děkuji za rady!!!!
Nevím jak Tenerife, ale v J.A.R. jakmile na kartě bylo debet, tak smůla...pokud tam nemáte nic, tak by to projít mohlo. My měli od Rentalcars ... v opačném případě by vám kreditku mohl půjčit třeba známý (někdy chtějí na kartě jistinu vyšší, než je 20 tisíc za auto,v našem případě to bylo 60 tis. a nic extra to nebylo)
Myslím, že by to mohlo projít i s debetkou, kdyžtak si připrav hotovost k platbě nebo na letišti vybereš. Jinak 2 roky zpět jsem si půjčil od AutoReisen na týden za 85€ Fabii s debetkou bez blokace peněz.
Jak píše popelkad, vykašlat se na Europcar, stačí mít debetku a půjčit si auto u Autoreisen, strhnou jen za půjčení, o kreditku a kauci se vůbec nezajímají, to samé http://www.pluscar-tenerife.com, také nevyžadují kreditku jako zálohu. Každopádně se za všech okolností vyhněte Goldcaru, Rhodium apod., ti vás sedřou z kůže!!!