Malaga - auto na tyden do 1000Kc. Je to mozne?
Ahoj!
Plánujeme úplně ve stejném termínu Malagu a taky chceme půjčovat auto na celý týden. Jen mi to teda už od včera ukazuje ceny od 1700 Kč/týden. Je to teda od společnosti Wiber. Nicméně i to mi přijde jako příjemná cena.
tá požičovňa s tymi nízkymi cenami z prvého odkazu je Delpaso car hire
Zdarec, půjčoval jsem si tento měsíc auto v Malaze - od Firefly přes EconomyCarRentals. Následně mi přišla žádost o hodnocení půjčovny, tu jsem tedy provedl a postnu ji i sem jako výstrahu pro ostatní. Doplňuji, že očekávané půjčovné bylo cca 17 EUR/5 dní. Firefly nedoporučuji.
1. Velmi dlouhá doba na přepážce při vyzvednutí auta. Pracovnice mi nejprve nabízela dražší auto, pak mi dlouho vnucovala kompletní pojištění, přestože jsem o nic takového neměl zájem a hned jsem jí to řekl.
2. Pracovnice tvrdila, že mám režim Full-Empty, i když jsem si téměř jist, že jsem objednával Full-Full (v nabídce snad ani nic jiného nebylo). Za plnou nádrž (35l) si pak účtovala 90 EUR, to si myslím, že je zlodějna. Takže jsem platil o 90 EUR více, než bylo uvedeno v rezervaci a než jsem očekával. S tímto jsem se zatím jinde nesetkal.
3. Automobil měl na sobě mnohem více poškození, než bylo uvedeno v listu. Kdybych věřil Firefly, určitě bych za ně následně platil.
mirjur napsal(a):Doplňuji, že očekávané půjčovné bylo cca 17 EUR/5 dní.
A na čem si myslíš že ta půjčovna vydělává když ne na půjčovném?? Lidská hloupost se nabízí, ne?
tiez rozmyslam nad tym delpaso, so vsetkymi ich packagmi je to 10 euro na den a este by som to vykryl icarhireinsurance
Obecně u Španělska je u většiny agregátorů uváděno u těch nejlevnějších full-empty. Pak si to náležitě vyberou částkou 2-3€ za litr.
No, pro jistotu jsem se znovu podíval na nabídku ECR pro Málagu (na listopad) a všechno je to full-full s cenami od 45CZK/5 dní. Full-empty jsem neviděl. Spíš nabízejí to dopojištění.
v Malaze jsme půjčovali u Centauro za 36E/13dní, full-full, pojištění chtěli prodat, měli jsme externí. Záloha na benzín a depozit vráceno do 2 dnů.