Vrácení automobilu z půjčovny – musí být čisté a umyté?
No. My jsme meli na Sardinii v podminkach, ze umyte auto, jinak 20€. Tak jsme to vzali do rucni mycky za 3€, vyklepali koberecky😉.
Třeba v Marrakéši a Kutaisi mě při předávání auta upozornili, že pokud nebude uklizený a umytý, tak mi napaří pokutu. Naštěstí zrovna tam není problém si za pár šušníků nechat auto umýt a vyluxovat.
20 eur mi strhli v Macedonsku a 6 eur som platil v Jerevane za cistenie (ale pravda, to auto bolo hnoj zvnutra :D)
Trocha pisku v aute po 14 dnech pouzivani. Naparili nam 85 Eur. Stacilo 5 minut vysat, ale nenasli jsme pumpu s vysavacem. Vyvarujte se na Sicilii pujcovne Sicily by car.
martinpopelka86 napsal(a):Trocha pisku v aute po 14 dnech pouzivani. Naparili nam 85 Eur. Stacilo 5 minut vysat, ale nenasli jsme pumpu s vysavacem. Vyvarujte se na Sicilii pujcovne Sicily by car.
Jednou jsem se s tim setkala, tusim, ze jsme to meli na Sardinii, meli v podminkach vratit ciste auto, jinak 20€. Takze predpokladam, ze jste to tez meli ve smlouve. A to je potreba pak vyklepat koberecky a otrit minimalne prahy a rantl u kufru.
Zdravím,
moje zkušenost z minulého podzimu z Fuerteventury....půjčovna CICAR, auto Seat Leon ST. Vrátili jsme ho bez nějakého umývání či vysávání a nikdo po nás nic nechtěl...Ale je fakt, že při pickupu jsme čekali až nám ho dovezou z myčky - bylo ještě s kapkama na karosérii .-). Pikolík v budce se ani neobtěžoval si omkrnout vrácené auto ani kolik je tam "gasolíny"(bylo cca 8h ráno). A mejlem ani poštou nedošel nějaký nedoplatek.
martinpopelka86 napsal(a):Tak keď už spomínaš Sicily by car, dám aj moju novú čerstvú opačnú skúsenosť - Pred pár dňami sme mali od nich požičané auto v Bari, boli sme s ním potom v oblasti Gargano (Foresta Umbra). Počasie bolo pred pár dňami také aké bolo, auto nebolo na konci požičania práve najčistejšie (po dažďoch bolo na trekoch blato, štrk, ihličie... a tým pádom aj v aute). Auto sme odovzdávali trochu v časovom strese pred odletom, nebol čas nejak ho čistiť a vysávať... Sicily by car Bari pri vrátení úplne na pohodu, kontrola len paliva v nádrži a zbežná kontrola na prípadné nové škrabance... To že je vo vnútri trochu štrku a blata neriešil nikto, blokácia uvoľnená ešte v ten deň.Trocha pisku v aute po 14 dnech pouzivani. Naparili nam 85 Eur. Stacilo 5 minut vysat, ale nenasli jsme pumpu s vysavacem. Vyvarujte se na Sicilii pujcovne Sicily by car.
Čiže za mňa Sicily by car Bari by som kľudne odporučil. Cena bola super, plnú poistku síce ponúkli, ale nenútili, nové poškodenia si nevymýšľali...