Ahoj, poradíte mi, jaký typ auta si mám půjčit, abych zvládl Scenic Drive v Monument Valley? Navštívím ho v červenci. Je potřeba SUV nebo to zvládnu projet při troše opatrnosti i se standardním autem? Děkuji .
Ahoj, poradíte mi, jaký typ auta si mám půjčit, abych zvládl Scenic Drive v Monument Valley? Navštívím ho v červenci. Je potřeba SUV nebo to zvládnu projet při troše opatrnosti i se standardním autem? Děkuji
SUV není třeba, obyčejné auto úplně stačí... Cesty jsou sice prašné, ale docela v pohodě... Nějaké fotky (je na nich vidět i auto, kterým jsme jeli, a dokonce cesta v Monument Valley) jsou tady:
Jakýmkoliv autem se to dá vždy projet. Jen nesmí být brzo po dešti, to se pak prach změní na bahno. Alternativou /zdarma a bez lidí/ je Valley Of The Goods, kousek za Mexican Hat. A jako bonus hned vedle je Moki Dugway, výjezd serpentinami na náhorní plošinu, nahoře pak Muley Point, o kousek dál Natural Bridges NP.
Dlouhý rozvor, velký převis vzadu a relativně malá světlost... asi bych se bál že někde zůstanu trčet za břicho. A vytahovat takovou krávu asi nebude nic jednoduchého.
tak se standardním osobákem bych tam nejela ani omylem, je to tam vymleté jako blázen, samý výmol a díra...akorát tak nechat tam kolo nebo prorazit vanu. Viděla jsem tam jedno normální auto a to se natrápilo až až...jinak samá SUV, viz. můj článek: