Ahoj, chystáme se v létě autem do Anglie. Nemáte náhodou někdo zkušenost, zda se lístky na trajekt dají koupit přímo až při příjezdu do přístavu a o kolik je to třeba dražší než při zakoupení onlline? .
Zobrazit příspěvek Ahoj, chystáme se v létě autem do Anglie. Nemáte náhodou někdo zkušenost, zda se lístky na trajekt dají koupit přímo až při příjezdu do přístavu a o kolik je to třeba dražší než při zakoupení onlline?
hans _1 před 6 lety (19. 03. 2019 22:48) Online před 5 lety Přidal se před 6 lety Napsal 4 příspěvky Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Je to mnohem levnější než nákup online. Stačí jít do přístavu a koupit si lístek na trajekt, který se vám líbí.
Alexis Carter před 6 lety (20. 03. 2019 07:13) Online před 6 lety Přidal se před 6 lety Napsala 2 příspěvky Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Super, moc díky za radu. Báli jsme se, že to bude na místě třeba dvakrát dražší než při platbě předem.
hans _1 před 6 lety (20. 03. 2019 16:24) Online před 5 lety Přidal se před 6 lety Napsal 4 příspěvky Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Dobrý den, mám rád plavby jako ty. Řekněte mi prosím, kde jste plavali?V poslední době mám rád námořní plavby.
Je to velmi zajímavé.Moje přítelkyně mě odtáhla plavda ladi . Byla to cesta v Praze.
Mimochodem, mohu poradit skvělé místo https://prahatrip.cz/ .Vstupenky nakupujeme pouze tam!
olezhkayo před 5 lety (11. 06. 2019 12:26) Online před 5 lety Přidal se před 5 lety Napsal(a) 5 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek @olezhkayo - a Budapest by ste neskusili?
tonic před 5 lety (11. 06. 2019 12:36) Online před 2 dny Přidal se před 10 lety Napsal 7660 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek
DimikUK napsal(a): A naucit se cesky nechcete?
I have moved to Czech few weeks ago. And have been starting to learning language. Need more practice. This is one of a reasons why I am here)
olezhkayo před 5 lety (11. 06. 2019 17:14) Online před 5 lety Přidal se před 5 lety Napsal(a) 5 příspěvků Poslat zprávu Fórum Vodní doprava Lístek na trajekt do Anglie