Půjčení auta Bilbao/Španělsko
V červenci plánujeme cca na 12 dní projíždět sever Španělska a chceme si k tomu půjčit auto. Ve Španělsku a Portugalsku jsme si vždy půjčovali u Sixtu, protože jsou celoevropští/solidní/vždycky jsem to měl s nimi bez problému.
Každopádně auto, kam se vejdou do kufru 2 kufry, mají asi za 40 €/den a mě zajímá, jestli někdo nemá zkušenost s nějakou půjčovnou v Bilbau, kde bych pořídil na těch 12 dní levněji. Sixt přímo na letišti je fajn, ale klidně si taxíkem dojedeme auto vyzvednout do města.
Díky předem!
Nemám, ale pokud jste jen dva, co sklopit zadní sedadlo? Pak se vejdou 2 kufry do jakéholi auta (když teda potřebujete 2 velké kufry na krátký pobyt v létě).
Libor_S napsal(a):Nemám, ale pokud jste jen dva, co sklopit zadní sedadlo? Pak se vejdou 2 kufry do jakéholi auta (když teda potřebujete 2 velké kufry na krátký pobyt v létě).
O tom počtu kufrů to povídej mé manželce :-) S tím sklopeným sedadlem je to taky možnost. Přiletíme odpoledne a odlet v poledne, takže nikde nebudeme moc zastavovat s plným autem a dráždit zlodějíčky.
Každopádně dotaz byl mířený spíš na to, že si nemusím na tento delší pobyt připlácet za luxus vyzvednutí auta přímo na letišti, takže jestli někdo ví o spolehlivé půjčovně přímo v Bilbau, jsem jedno ucho.
Máme to poslední týden v červenci podobně. Začínáme v Santanderu a končíme v Biarritz.
Nicméně právě s ohledem na ceny aut jsem zvolil vlak/bus.
Pravda cestujeme jen s příručákem.
Co jsem koukal tak nejlépe vychází Record
jakob napsal(a):Máme to poslední týden v červenci podobně. Začínáme v Santanderu a končíme v Biarritz.
Nicméně právě s ohledem na ceny aut jsem zvolil vlak/bus.
Pravda cestujeme jen s příručákem.
Co jsem koukal tak nejlépe vychází Record
Super, díky za tip. To jsou o poznání lepší ceny.