Doprava Lucembursko
Je nekde odkaz jak se to treba dotkne mezinarodnich linek Na ty se to vztahuje taky ? Napriklad Franfurt Hann - Luxembourg nebo Brusel Charleroi - Luxembourg odecte se adekvatni castka z ceny ? Autobus je celkem pomijivy ale treba u vlaku uz by ta cena mohla mit vyznam i kdyz asi taky moc ne ,treba Trier - Luxembourg mi to ukazuje necelych 5 euro na DB
Takze asi to ma vyznam jen primo ve meste a okoli
Nasel jsem treba tohle
Asi by tam sleva měla být, když píšou v tom článku toto: "Podle francouzského listu Le Figaro je jedním z cílů opatření i to, aby z aut do vlaků a autobusů přesedlo 200.000 Belgičanů, Francouzů a Němců, kteří denně do Lucemburska s 600.000 obyvateli dojíždí za prací."
Aktuální cena bude asi vidět na nějakém webu s jízdenkami.
Samozřejmě slevy jsou a vcelku rapidní, ale jen asi mikir nechápe, co je smyslem toho opatření a tedy kdo a jak z něj bude hlavně profitovat. Uvažovat o úsporách při jízdě z Charleroi nebo Hahn může jen... mikir:-)
Ale jo chapu , vzdyt v tom odkazu je napsano co je cilem . ale pise se tam i to ze se to tyka i cizincu a tezko to je mysleno tak ,ze tam ten cizinec trvale zije a co je na tom spatneho , kdyz se pise ze cestovani verejnou dopravou zdarma se tyka celeho Lucemburska , tedy logicky od prejeti jeho hranic , se zeptat na slevu ,no a protoze prakticky nejblizssi letiste kam se da s Lucemburska presunutout nebo opacne tam jet je Franfurt Hann nebo Brusel Charleroi ,tak jsem se zeptal .ale taky sam pisu ze ty ceny jsou minimalni tudiz sleva tezko bude nejaka zajimava ,navic kdyz tam clovek nebude jezdit kazdy den ,ale kdyz se nekteri nestydi rumbovat letenky Ryanairu, nebo je kupovat pres edreams ,tak proc bych se mel stydet za to se zeptat na slevu ktera bude jiste jen v radu nejakeho toho eura
Jinak pro caliho ,v Chazarske risi jsem nikdy nebyl ani tam nemel predky i kdyz do takove hloubky jsem to neprouzkoumal a to ze soucasni Zidove nejsou semitskeho puvodu ,ale etnicti Chazari tvrdi jen Palestinci aby branili sve uzemi pred naroky Zidu
No a Askenazy ? Nacelnik genaralniho stabu Izraelskych ozbrojenych sil tezko , cesky spisovatel sotva s moji diakritikou ,rusky dirigent a klavirni virtus sotva s mym hudebnim hluchem no a rabin ,zidovsky ucenec a lekar nooo kdovi -)))
Ale zato jisto jiste vim, ze mama moji babicky byla polovicni polka ,ale jestli byla Prajzacka to nevim .vidis to bych mozna mohl dostat nemecke obcanstvi ), ale ja mam v rodnem liste misto narozemi Stary Bohumin a ne Hlucin ,coz akorat je dobre k tomu , ze Polaci rikaji To jest nas clovek a po polsku gadam barzo dobrze -)))