Jak se dostat v Poreči do hotelu Delfín?
Potřebuji pomoci s dopravou z vlakového nádraží v Poreči do hotelu Delfín v zátoce Plava Laguna v Chorvatsku. Je to sice cca 3 km, ale budu sebou mít starší maminku. Děkuji předem za rady.
Neviem nájsť vlakovú stanicu v Poreči, podľa tejto stránky https://www.myporec.com/en/trave...nsport/256 by do Poreča vlak ani nemal chodiť.
Ak by to bola doprava z autobusovej stanice, je to niečo cez 4 km a appky Bolt aj Uber mi ponúkajú ceny okolo 50 HRK, čo je podľa mňa akceptovateľná cena, ak máš so sebou staršiu osobu, ktorú nechceš vláčiť hodinu peši.
Velmi děkuji za reakce. Špatně jsem si to srovnala. Vlak jede do Rijeky, my se potom potřebujeme dostat do Poreče do hotelu delfín. Omlouvám se a děkuji.
https://www.arriva.com.hr/en-us/...jeka-porec
Z Rijeky je možné použít bus, společnost Autotrans d.d., cena je Kn 100-120 za osobu. Vzhledem k tomu, že pravděpodobně použijete Regiojet s příjezdem v 10:19, tak se nabízí bus s odjezdem ve 12:00. Netuším ovšem, jak je na tom RJ s dodržovaním času přijezdu. Nicméně moc jiných možností, než bus se mi dohledat nepodařilo.
Regiojet nabízí ke svým vlakům přípojné autobusy do dalších destinací na pobřeží. Poreč je jednou z nich. Dokonce jako jedna ze zastávek je uveden přímo ten hotel Delfín, ale do ní to neukazuje cenu. Je možné, že se jedná o nějaký partnerský hotel Regiojetu a autobus tam jede jen, když si u nich koupíte zájezd. Každopádně do Poreče do města se takto dostanete bez problému, cena je o 200 Kč vyšší než do Rijeky. Autobus bude určitě čekat na příjezd vlaku. Jízdenku je ovšem třeba kupovat společně s jízdenkou na vlak. Pokud už jízdenku koupenou máte, zkuste kontaktovat společnost Regiojet.
Btw tento hotel, respektive tato hotelová síť vychází levněji přímo přes jejich web než Booking. Stejně jako spoustu dalších ubytování v Chorvatsku.
@divan: Ok, díky za info. Skoro rok jsem nikde nebyl a dřív to tak určitě nebylo v takové míře. Teď je to asi normální. Booking měl v podmínkách pro hostitele, že nesmí nabízet levněji než Booking.