Taky jsem jeden z akčních s Pegasusem a mám velký problém. Přílet v květnu do Almaty a nemůžu najít slušnou půjčovnu, která by půjčila auto na myslím 5 dní s možností přejezdu do Kyrgystánu. Většina z nich půjčí auto maximálně po Almatě nebo blízké oblasti a s omezením ujetých kilometrů. Měl jsme v plánu okruh Almaty, Biškek, jezero Issyk, zpět do Kazachstánu do Grand kaňonu a případně k hranicím s Čínou. Máte tip na někoho, kdo půjčuje "evropským způsobem"? Ještě jsem byl ochoten slevit z nároků a Almaty-Biškek udělat autobusem, ale pak zase nevím bude problém udělat nějak inteligentně jezero a neztratit na tom dva dny času.  .

Auto v Kazachstánu

Založil ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Taky jsem jeden z akčních s Pegasusem a mám velký problém. Přílet v květnu do Almaty a nemůžu najít slušnou půjčovnu, která by půjčila auto na myslím 5 dní s možností přejezdu do Kyrgystánu. Většina z nich půjčí auto maximálně po Almatě nebo blízké oblasti a s omezením ujetých kilometrů. Měl jsme v plánu okruh Almaty, Biškek, jezero Issyk, zpět do Kazachstánu do Grand kaňonu a případně k hranicím s Čínou. Máte tip na někoho, kdo půjčuje "evropským způsobem"? Ještě jsem byl ochoten slevit z nároků a Almaty-Biškek udělat autobusem, ale pak zase nevím bude problém udělat nějak inteligentně jezero a neztratit na tom dva dny času.

0

Třeba Hertz, nevím jak přes ně, ale při rezervaci přes Carflexi máš neomezené kilometry + možnost jet do Kyrgyzstánu - musíš ale zaplatit přeshraniční kartu.

0 Citovat

Já tedy žádný velký problém nevidím. Půjčíte se auto nebo vezmete taxíka, objedete si okolí Almaty, busem či taxi na kyrgyzské hranice nebo až do Biškeku atam jakkoliv dál.

Co je to "evropským způsobem" nevím, ale ve Střední Asii bych to neočekával a ani by mě to nebavilo.

2 Citovat

Asi jsi je našel, ale tyhle stránky mají různé zajímavé tipy https://t.ly/JZNCW

0
3 reakce