Ahoj,  před mnoha lety se většina lístků na trajekty koupit trochu levněji (někdy i výrazně levněji) přes různé agregátory či prodejce typu DirectFerries, často ještě s nějakým promokodem nebo cashbackem.  Jak to funguje dnes? Koukám ceny víceméně stejné jako u dopravce, internet plný různých reklam na promokody se slevou až 50%, ale vypadá to spíš jako reklama na clickbaity :),  Máte někdo tip na nějaký funkční kod, byť na pár procent? Topcashback dává zpět 3,4%, extrabux 4%  .

levnější lístky na trajekty / Promokody DirectFerries

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

4 reakce

Ahoj, 
před mnoha lety se většina lístků na trajekty koupit trochu levněji (někdy i výrazně levněji) přes různé agregátory či prodejce typu DirectFerries, často ještě s nějakým promokodem nebo cashbackem. 

Jak to funguje dnes? Koukám ceny víceméně stejné jako u dopravce, internet plný různých reklam na promokody se slevou až 50%, ale vypadá to spíš jako reklama na clickbaity :), 
Máte někdo tip na nějaký funkční kod, byť na pár procent?

Topcashback dává zpět 3,4%, extrabux 4%

1

No, asi jak kde s kým. Loni jsem se z dlouhé chvíle plavil z Mellily do Malagy, protože to vyšlo +- stejně jako let. Ušetřit se dalo maximálně pár euro a bylo vcelku fuk přes koho to kupovat ne s jakou společností plout (samozřejmě cena asi trojnásobná, oproti dotovanému jízdnému pro domorodce).

Na severu máte zase občas děti zdarma do 12 let (podobně i u hotelů Scandic a jiných), což je o dost užitečnější, tím se dá ušetřit docela dost a děti kolem deseti let už bývají docela akční. 

0 Citovat

Ahoj, prosím má někdo zkušenost, kde optimálně vyhledávat trajekt Rostock-Trelleborg? Našla jsem v podstatě dvě varianty - Omio a výše zmíněné Direct Ferries + přímo společnost Stena line s velmi prapodivným webem. Vůbec s tím nemám zkušenosti, stejně jako s optimálním termínem pro nákup na příští jaro-začátek léta. Platí zde stejná - obdobná pravidla jako pro letenky? Poradil by mi někdo? Děkuji mnohokrát. 

0 Citovat

Ahoj,je to stejné jako s letenkami. Čím dříve, tím levněji. Osobně jezdím katamaranem ze Sassnitz do Trelleborgu. Je tam za necelé 3 hodiny. Naposledy jsme s ním jeli před měsícem.

https://norge.cz/norge-cz/nase-s...nitz-ystad

 

Lístky na trajekt jsem vždy kupoval na Direct Ferries. Trajektem jezdíme cca 3x ročně...a ano, všechny weby jsou trochu divné. Nemají to tak propracované, jako aerolinky :-). Ale nebál bych se toho.

 

 

1 Citovat

V rámci Řecka se vyplatí kupovat lístky u lodnich spolecnosti a mit u nich registraci. Dodecanisos ferries (expresni lode i na obskurni ostrovy v okoli Rhodosu/Kosu) maji 20% dolu ihned po registraci, Blue Star/Anek Lines/Fast Ferries maji program seasmiles, kde maji aktivaci clenstvi a nasledne slevy po uskutecneni prvni plavby. Kdyz to clovek koupi pres neco jako ferryhopper, dostane to za plnou cenu. Taky casto stoji za to kouknout na ruzne casy v tom samem dni. Rano a vecer se muzou drasticky lisit, nocni plavby byvaji nejlevnejsi.

1
4 reakce