Ahoj,  před mnoha lety se většina lístků na trajekty koupit trochu levněji (někdy i výrazně levněji) přes různé agregátory či prodejce typu DirectFerries, často ještě s nějakým promokodem nebo cashbackem.  Jak to funguje dnes? Koukám ceny víceméně stejné jako u dopravce, internet plný různých reklam na promokody se slevou až 50%, ale vypadá to spíš jako reklama na clickbaity :),  Máte někdo tip na nějaký funkční kod, byť na pár procent? Topcashback dává zpět 3,4%, extrabux 4%  .

levnější lístky na trajekty / Promokody DirectFerries

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

1 reakce

Ahoj, 
před mnoha lety se většina lístků na trajekty koupit trochu levněji (někdy i výrazně levněji) přes různé agregátory či prodejce typu DirectFerries, často ještě s nějakým promokodem nebo cashbackem. 

Jak to funguje dnes? Koukám ceny víceméně stejné jako u dopravce, internet plný různých reklam na promokody se slevou až 50%, ale vypadá to spíš jako reklama na clickbaity :), 
Máte někdo tip na nějaký funkční kod, byť na pár procent?

Topcashback dává zpět 3,4%, extrabux 4%

0

No, asi jak kde s kým. Loni jsem se z dlouhé chvíle plavil z Mellily do Malagy, protože to vyšlo +- stejně jako let. Ušetřit se dalo maximálně pár euro a bylo vcelku fuk přes koho to kupovat ne s jakou společností plout (samozřejmě cena asi trojnásobná, oproti dotovanému jízdnému pro domorodce).

Na severu máte zase občas děti zdarma do 12 let (podobně i u hotelů Scandic a jiných), což je o dost užitečnější, tím se dá ušetřit docela dost a děti kolem deseti let už bývají docela akční. 

0
1 reakce