Tenerife - pujceni auta
Ahoooj, chci se zeptat , pokazde jsem auto pujcoval na rentacars.com ted jsem objevil
https://www.discovercars.com/ a je tam o pulku levnejsi. Tzn treba uplne to nejlevnejsi 1700kč na tyden oproti 3200 auto stejne kategorie. Je to save ?
a taky jestli pujcovat spis na Tenerife Nissan Qashqai nebo podobne nebo treba Fiat 500 Cabrio. Radi bychom ostrov projeli cely, hory, kolem pobřeží atd. prostě všude.
Díky
S discovercars mám pouze jednu zkušenost a kladnou. Bral jsem u nich i kompletní pojištění a do týdne poslali peníze zpět za těch par škrábanců co jsem během týdení cesty udělal. Bez problému
Přes Discovercars si půjčuju běžně, i když na Kanárech přímo od Cicar. Škodu jsem nemusel řešit. Je mi divný ten velký rozdíl. Porovnej si, co je zahrnuto. Možná je jedno s plným pojištěním a druhé se spoluúčastí.
OK porovnam diky za feedback, btw bude nam stacit ten kabriolet ? :D Rad jezdim vsude mozne i na nezpevnene cesty :D Jestli tam jsou.
Neviem aké ceny máš pri rezervácii cez discovercars, ale porovnal si to napr. aj s rezerváciou napriamo cez PlusCar? https://www.pluscar-tenerife.com...hp?lang=en
Lebo tam máš plnú poistku v cene priamo od požičovne (podobne aj Cicar a pod.) a nemusíš riešiť poistku cez tretiu stranu. Pokiaľ ten rozdiel v prospech discovercars nie je nejaký výrazný, asi by som išiel touto cestou.
Hyundai i20 nebo citroen C3 s plným pokrytím za 4538.30 na https://www.discovercars.com/. Láka mě kabriolet fiat 500 cabrio jen nevim jestli vubec bude davat kopce a jestli nekam dojedem vubec.
pres pluscar je to 6077kc
Měli jsme půjčený Fiat 500 Cabrio (hybrid) na jihu Španělska a nevím jestli bych si ho znovu půjčil. Je sice fajn jet se sundanou střechou a s vítrem ve vlasech, ale při sebemenším kopečku autu docházely síly. Elektromotor v kopci pomůže, ale baterka je za pár sekund vyšťavená a musíš čekat než ji zase nabiješ (ideálně z kopce).
Já měla fiatka 500 ve verzi sport v kabriu a bylo to super, jen byly trochu víry v nádrži, když se na to v kopcích a dálnicích, šláplo 🏎️ , půjčeno přes cicar.
btw. nevite kde levne zaparkovat na letisti ? :D jako asi budu muset platit 1650kc za 8dni na letisti, 1400kc stoji parkoviste v okoli. je to palka :(
Zdravím,
my měli půjčené auto přes TopCar a vše v pohodě. Zaplatili jsme si pouze za Fiat 500 a měli jsme štěstí a nakonec měli prostorný Crossland 😊
Taky jsem to cetl, jsem si rikal super jen mi priletime debilni cas v 11 vecer :(
Mandre napsal(a):OC Sestka nejbliz, par minut mhd
4 TomUndJerry
My jsme půjčovali přímo přes CICAR a na pohodu...nechějí depozit ani kreditku, pojistka přímo přes ně...
Co se týče auta, my měli Seat Leon ST (původně jsem objednával Opel Astra) v benzínu s manuálem. Nevím co má za motor Fiat 500, ale ten Leon měl nějaký oturbený sekačkový asi 1,5l benzín a ně že by to bylo na závodění, ale i ty krpály to vcelku dávalo solidně když se to trochu vyhnalo do otáček ( i když board comp protestoval a ponoukal k přeřazení). Konečná kombinovaná spotřeba kolem 5,5 l/100 km ušla. Příště si chceme právě půjčit něco jako je F 500 - hlavně kvůli parkování ale i s tím Leonem se dalo, byť je to kombi (měl parkovací senzory).