Ahoj, 3.10. odlétáme v 6:00 z Vídně a začínám pátrat po dopravě z Brna, tak bych se ráda zeptala na zkušenosti. Váhám, jestli zvolit Gepard Express s odjezdem 2:15 nebo Flixbus v 2:00. Měli jste s některým spojem větší potíže?  Děkuji   .

Doprava na vídeňské letiště

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

5 reakcí

Ahoj, 3.10. odlétáme v 6:00 z Vídně a začínám pátrat po dopravě z Brna, tak bych se ráda zeptala na zkušenosti.

Váhám, jestli zvolit Gepard Express s odjezdem 2:15 nebo Flixbus v 2:00. Měli jste s některým spojem větší potíže? 

Děkuji 

0

Vzal bych Geparda ve 2:15 - je to vlak, co začínám v Brně. Minimální riziko zpoždění. Sám pravidelně využívám na ranní odlety :). Nikdy nebyl problém. Jestli máte kredit u Regiojetu můžete koupit i tam.
Flixbusu moc nevěřím a nestavěl bych na něm začátek dovolený...

1 Citovat

Určitě ten vlak 😉 u busu je větší pravděpodobnost zpoždění, protože jede kdoví odkud.

1 Citovat

Děkuju 😊 narazila jsem na několik šílených recenzí na Geparda (jasně, má je každá společnost), tak jsem znejistila. No a do Flixbusu se mi nechtělo, vyhýbám se mu zatím 🙈 Jedeme a letíme takhle poprvé.

0 Citovat

Ten Flixbus ve 2.00 začíná v Brně, jezdí to Tourbus.

0 Citovat

Já jezdím takto brzo na vídeňské letiště často. Dřív hlavně tím vlakem, ale 2x se mi stalo, že se stala nějaká porucha - 1x takto ráno při cestě z Brna (do cca 40-50min dojely autobusy, takže jsme dorazili se zpožděním, ale daly se ranní lety stihnout), podruhé už to taková sláva nebyla (když jsme jeli z Vídně, tak vlak nedojel a čekali jsme asi 4h na náhradní dopravu). Takže nyní spíš používám ten Flixbus, protože začíná v Brně, takže by se max muselo stát něco po cestě (ale to se může i vlaku).

0
5 reakcí