Ahoj, doporučíte autopůjčovnu na Mallorce při půjčení 2 autosedaček pro děti (4 měsíce a 3 roky)? Případně existuje srovnávač, který autosedačky zohledňuje už jako kritérium při vyhledávání? Ovlivňuje to cenu dost podstatně. Děkuji.  .

Srovnávač autopůjčoven zohledňující dětské sedačky

Založil ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj, doporučíte autopůjčovnu na Mallorce při půjčení 2 autosedaček pro děti (4 měsíce a 3 roky)? Případně existuje srovnávač, který autosedačky zohledňuje už jako kritérium při vyhledávání? Ovlivňuje to cenu dost podstatně. Děkuji.

0

Vemte su svoje, vzdycky jsme vozili, na tomhle vsichni vydelavaji. Zadarmo jsem je videla jen na Kanarech.

4 Citovat

Nebo jeďte půl hodiny k nejbližšímu rybníku svým autem a se svými sedačkami. Děckám 4 m. a 3 r. bude asi líp u Bahňáku, než je vláčet na Mallorcu, z které si vůbec nic nebudou pamatovat. Naše moudrá (a ne přestárlá!) pediatrička nejednou říkala, že nechápe potřebu rodičů cestovat s tak malými dětmi 'přes půl světa', pokud to není nutné z vážných důvodů, protože jim je nejlíp 'na dvorku' a v případě zdravotních komplikací se problém snadněji řeší 'za rohem' než tisice km daleko. Ale to patří do jiné diskuse, já vím... Tak sorry za OT, nedalo mi to.

8 Citovat

Pripájam sa k Mandre, zoberte si svoje. Môžete ich zobrať zadarmo ako detskú batožinu. V požičovniach sú drahé a častokrát dosť zlé. 

1 Citovat

divan napsal(a):

Nebo jeďte půl hodiny k nejbližšímu rybníku svým autem a se svými sedačkami. Děckám 4 m. a 3 r. bude asi líp u Bahňáku, než je vláčet na Mallorcu, z které si vůbec nic nebudou pamatovat. Naše moudrá (a ne přestárlá!) pediatrička nejednou říkala, že nechápe potřebu rodičů cestovat s tak malými dětmi 'přes půl světa', pokud to není nutné z vážných důvodů, protože jim je nejlíp 'na dvorku' a v případě zdravotních komplikací se problém snadněji řeší 'za rohem' než tisice km daleko. Ale to patří do jiné diskuse, já vím... Tak sorry za OT, nedalo mi to.

Díky za názor. S tříletým jsme letěli na týdenní dovolenou či prodloužený víkend doposud jedenáctkrát (vždy po Evropě), poprvé v 7 měsících. Z naší zkušenosti plyne, že na dovolené je vždy spokojenější a hodnější než doma, protože má nové podněty. Při cestě dělá občas člověk animátora, ale s oblíbenou hračkou a knížkou to nikdy nebyl zásadní problém. Ano, stejnou parádu pro dítě udělá možná i výlet "k Bahňáku" a bylo by to rozhodně vše jednodušší, ale nás rodiče tento způsob cestování baví a pokud baví i děti, nevidím v tom problém. Byli jsme takhle třeba loni na Islandu týden v obytňáku a kluk dodnes nadšeně vypráví o sopkách a gejzírech. S čtyřměsíčním to bude premiéra, tak uvidíme. Moje zkušenost, můj názor.

2 Citovat

Mandre napsal(a):

Vemte su svoje, vzdycky jsme vozili, na tomhle vsichni vydelavaji. Zadarmo jsem je videla jen na Kanarech.

Asi to tak uděláme, děkuji.

0
5 reakcí