Pujceni auta - problemy - pripadna kompenzace
Ahoj,
Měl bych takovou otazku: jeli jsme teď na 3 dny prodloužený víkend Jihozápadní Anglie ale rozbilo se nám auto a vlastně ze 3 dnu jsme poslední den půl čekali v jedné vesnici na ruzne techniky a pak nakonec pro nás poslali taxika abychom vubec stihli odlet.
Moje otázka je, je bezne požadovat kompenzaci po autopůjčovne že nám dodrbali dovolenou, finálně kvůli čemu jsme tam letěli jsme nevideli případně aspoň zda mam požadovat vrácení tě zaplacené castky kdy bylo auto nepojizdne?
Děkuji Jirka
Ahoj, zkušenost takovou nemám, ale podle mě je šance na kompenzaci nulová a o náhradě za půjčovné by se možná dalo uvažovat, pokud by se jednalo o celý den nebo víc, a i to jen z dobré vůle půjčovny a spíš ve formě voucheru. Předpokládám, že ve svých podmínkách nic takového nemají. Řekl bych, že je ještě dobré, že vám rovnou zaplatili taxi. Ale můžete zkusit napsat nějaký mail a třeba nabídnou aspoň nějakou slevu napříště.
Máš asi pravdu, moc jsem o tom na netu nenašel ale v podstatě jsme tam jeli kvůli 3 věcem a z nich jsme nevideli žádnou. Zaplatil jsem si produkt který se rozbil a nemohl jsem ho používat. Místo toho jsem se trema detma byl sam 36 hodin v noname vesnici a řešil jak se dostat na letiště aby nám aspoň neuletelo letadlo:)zkusím aspoň aby vrátili jeden full day, když nejde vyčíslit to že jsme v podstatě letěli místo poznavacky na pobytak na vesnici..:)
Já bych to určitě zkusila. Dá se to dobře spočítat - den půjčovného. Útrapy s tím spojené. Jestli jsou solidní, postaví se k tomu hrdě - pro půjčovnu zanedbatelná částka, snad nebudou chtít špatný recenze. Zcela jiná zkušenost - zaplatili mi (tuším že v Řecku) mírnou kompenzaci na nedodržení podmínek smlouvy - podmínky tankování.