Dobrý den, na přelomu září / říjen 2024 jsme byli v USA na dovolené, kde jsme si půjčili auto u společnosti Alamo v Las Vegas. Co čert nechtěl, auto se nám cestou porouchalo. Skočilo do nouzového režimu a automatická převodovka odmítala řadit více, jak na rychlost 3. Naštěstí od nás ve městě Moab byla půjčovna Alamo / Enterprise. Zde jsme se domluvili, že si auto vyměníme za úplně totožné. Nenastal žádný problém, s novým autem jsme dojeli dovolenou. Dnes mi ale přišel dopis od společnosti Alamo o tom, že mám doplatit 1735 dolarů, protože auto museli odtáhnout, vyměnit dvě baterie a doplnit chladící kapalinu, protože zde byla špatně usazena hadička a všechno vyteklo. Podotýkám, že při odevzdání auta nebyl nalezen žádný problém, odtah počítají od půjčovny do opravny (po odevzdání). Navíc jsme si přímo přes stránky Alamo zakoupili půjčení včetně plného pojištění v případě poškození. Na Alamo jsem se již obrátil, ale než to projednají, budu žít ve stresu, jestli nebudu muset doplácet tak velkou částku za věc, za kterou nemůzu. Pokud po mě budou chtít peníze doplatit, je někdo, na koho se můžu obrátit, abych tuto věc vyřešil ? Děkuji. .