Megabus.com
Prodej bola otevřena v čtvrtek kolem 15:
Na vrnostatni jizdenky ne dali 1€, na mezinarodne jen na nektere spoje a okrem linky mezi Londynem a CGN.
To je na moje už opravdu konec :/
No ně, eurovky jsou vždy prime mista v prodeji.
Německy MB tvrdi že jsou už všechne vyprodane
...a to pre to, ze nemecky a aj vsechni evropske casti Megabusa jsou uz spojene s Flixbusem :'( :'(
Tak eurovky, cau.
Flixbus nabizi stejne jizdenky na Megabusa nekam 4-krat drazsi nez Megabus.
Ahoj
Máte někdo zkušenost s megabusem ohledně rezervovaných jízdenek? Jak tady bylo ta akce tak jsem si koupil jízdenky z los angeles do SF. Teď mě napadlo že by možná bylo pěkne rezervovat se dá přední sedadla a mi to jako vyhlídkovou jizdu bohužel když se přihlásím na svou rezervaci vůbec nevidím že by to šlo nějak změnit. Oni mají v popisu že to možné, ale kdyz kliknu na jedinou moznost trade in, nic mi to nenabídne.
Děkuji moc
ja viem ze to je niekedy frustrujuce, ze clovek si plati internet, dokonca sa aj musi zaregistrovat do fora a ziadne odpovede neprichadzaju, ani ked vytvorim dalsie vlakno... (je to opat dalsi z trendov, vid cesta do Omanu, sorry mikir, nemohol som si to odpustit )
viewtopic.php?f=32&t=4501&p=34335
mozno nikto s tym tu nema skusenosti a mozno to na tej trase nejde.
anglicky asi vies, tak skus kontaktovat priamo megabus, mozno oni su ti pravi, ktori ti daju odpoved a potom sa mozes s nou s nami podelit
http://us.megabus.com/ContactUs.aspx?fa ... orecontact
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, nevíte kdy dávají jízdenky na další cestovní období do systému? Potřebovala bych si už zarezervovat jízdenku z Londýna do Perthu na červen, ale ještě to není možný.
To já samozřejmě sleduju, ale myslela jsem, jestli někdo netuší, kdy přibližně se termíny na červen uvolňují.:)
ter_ napsal(a):To já samozřejmě sleduju, ale myslela jsem, jestli někdo netuší, kdy přibližně se termíny na červen uvolňují.:)
na stranek megabus maju FAQ - v americkej verzii pisu ze 45 dni vopred najskor, co asi aj sedi a pre UK pisu:
How far in advance can I make a reservation?
Reservations can be made for journeys a number of weeks or months in advance of departure depending on the service.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, co mám zadat při kupování jízdenek u kanadskýho megabusu do kolonky contact number. Při vyplnění vyplním normálně zemi Českou Republiku atd., ale nejde mi vyplnit contact number, protože to po mně chce desetimístný tel. číslo viz hláška - US/Canada cellular numbers must consist of 10 numbers. Samozřejmě, že nemám žádné kanadské ani americké telefonní číslo. Nějaká rada? :)
Díky
No sice nevim jak funguje to u kanadkyho megabusu, ale v polskymbuse (taky je to Souter Holdings) to obmezene ne je jen na strance a taky v realite ne pride vam sprava na zahranicne cislo. Tak ne myslim ze v MB bude jinak. Pak ale skusit mozete.
Zajimava novinka od megabusu: cestovani po... Londyne! od 1 GBP+0,50 za rezervace!
2 hodinny tour pres celej Londyn a na ceste uvidime vic nez pul stovky must see's.
Chci se zeptat zkušených cestovatelů: Koupil jsem jízdenky s Megabus USA na zpáteční cestu, kde cesta zpět je ve stejný den s odjezdem v 17:00 a 19:30 na jednu rezervaci. Prostě se rozhodnu ten den dle počasí, nálady a pod. Pokud nevyužiji jízdenku v 17:00, nepropadne mi jizdenka v 19:30? Děkuji
Vcera mi ujel bus z DC do NY. Celkem dobry je, ze za 5 dolacu je mozno jet jinym busem. Dobry, kdyz jsou drahy listky, take koupit ten nejlevnejsi a prebukovat za "bura"
Stejne to funguje v UK, min. pokud je odjezd z London Victoria (tam je zakaznicka pokladna). Za 5£ lze menit jizdenku na jiny libovolny spoj v stejnem smere do 24h pozdej.
To je zvláštní, mě minulý týden umožnili pouze zrušit jízdenku a peníze použít jako kredit na další. Plus mi napočetli asi 7USD za administrativu... :-( A nemohl jsem zrušit cestu, která měla nastat za méně než 3 hodiny... což je zhruba ten případ, že by mi ujel bus.
no asi ne :/ U megabusu to asi funguje POUZE pokud nechavas na zastavke a dal jsi hotovy pokracovat do cielu 1. nachazujicim spojem. Jinak do 24h pred odjezdem zruseni rezervace je prakticky zdarma.
panda napsal(a):Stejne to funguje v UK, min. pokud je odjezd z London Victoria (tam je zakaznicka pokladna). Za 5£ lze menit jizdenku na jiny libovolny spoj v stejnem smere do 24h pozdej.
Za 5£ ? Loni v Zari za 10£ a v LPL taky za 10£.