Megabus.com
Hah, tak ja jsem to platil asi v prazdniny 2016... Tak sice neni to az tak moc aktualni... Treba priplatek byl za levny a vic Britov to vyuzivalo v podstate jak napsal norbic :D
panda napsal(a):Hah, tak ja jsem to platil asi v prazdniny 2016... Tak sice neni to az tak moc aktualni... Treba priplatek byl za levny a vic Britov to vyuzivalo v podstate jak napsal norbic :D
V americe je to 5 dolacu, maj to napsany i na zastavce
Ahoj. Přidávám čerstvou zkušenost s cestováním Megabusem. Projel jsem teď RT z NYC do PHI a NYC do WSH a překvapila mě rozdílná kvalita služeb při jednotlivých cestách (např. Wi-Fi na palubě už není pravdou - ze 4 cest byla pouze jednou). Na druhou stranu jízdenky stály pár dolarů a jízda probíhala relativně bez problémů.
K té Wi-Fi, někde jsem četl, že tato služba není nijak garantovaná (ačkoliv na ni sami upozorňují v instruktážním videu) a jeden místní mi říkal, že když to zkoušel reklamovat, dostal odpověď, že Megabus už bezplatnou Wi-Fi vlastně neposkytuje.
petr.hruza napsal(a): dostal odpověď, že Megabus už bezplatnou Wi-Fi vlastně neposkytuje.
Na svém webu se tím pořád chlubí.
Petr76 napsal(a):Na svém webu se tím pořád chlubí.
Na tech busech to maji napsany, fungovala mi ale jen na linkach NY - WAS a to jeste blbe
My jsme ji měli má cestě z NYC do Filadelfie. Zpátky už nic a na trase NYC - WSH tam ani zpátky už nebyla ani k nalezení.