Kliknete VYUZIT nabidku, na dalsi strance se zobrazi kod, pripadne se da ulozit a preposlat na email uvedeny na FB. Koukam ze nabidka je od 2.5 ale zobrazila se me az dnes... tak mozna je to stary mozna to nekdo vyuzije :-)
Dal bych mu jí, kdyby si zarezervoval ubytování přes můj odkaz a tím dostal 10% na svůj pobyt :)
a ze by jsi mohl poskytnout slevu zdarma te nikdy nenapadlo? zkus to, ten pocit je fakt lepsi jak par dolaru na tvem uctu. spise ale narazis na podobneho vychcanka, ktery si pres tebe nejakou rezervaci udela, vyuzije flixbus slevu a rezervaci na Bookungu nasledne zrusi. A tak je to v poradku.
pozrej ze 30% nabizi zdarma, jen ty 40% ktere je sice tezky nalezt nabizi. Myslim ze je to velmi dobra nabidka :P Nebot 100% slevy ktere jsem ja tady nabizil, taky mel bych nabizit zdarma?
a ze by jsi mohl poskytnout slevu zdarma te nikdy nenapadlo? zkus to, ten pocit je fakt lepsi jak par dolaru na tvem uctu. spise ale narazis na podobneho vychcanka, ktery si pres tebe nejakou rezervaci udela, vyuzije flixbus slevu a rezervaci na Bookungu nasledne zrusi. A tak je to v poradku.
Proč bych měl? Já tu slevu také musel koupit na slevomatu, v dnešním světě funguje něco za něco. Sám bych takovou nabídku využil.
Proč bych měl? Já tu slevu také musel koupit na slevomatu, v dnešním světě funguje něco za něco. Sám bych takovou nabídku využil.
Tohle mi přijde už trochu ujetý... jako beru když má někdo voucher na, já nevím, 60 € a chce to prodat za 40 € nebo podobně, ale snažit se "vydělat" na něčem co stálo 9 Kč a ještě navíc takovým hloupým způsobem. Kdyby měl každý přístup jako ty, tak se tu na fóru všechny rady k cestování prodávají.... protože přece proč by měl někdo někomu něco říkat zadarmo (a třeba mu tím i dost peněz ušetřit), když on za to ty peníze dát musel... bullshit.
Voucher na 15% slevu na vybrané české a slovenské linky(Flixbus)uplatnit do 31.5.2018:
CCC47GTMVFE
Platí na těchto trasách: Vídeň – Bratislava, Vídeň – Prešov, Praha – Budapešť, Praha – Košice, Praha – Krakov a dále na trasách Praha – Brno, Praha – Plzeň, Praha – Liberec, Praha – České Budějovice / Český Krumlov, Praha – Karlovy Vary, Praha letiště – Brno
@Jano, doporucuji vyuzit dnesni akci, a nalezt jizdenku Praha - Brno za ~29 Kc a dal Brno - Krakov za 1 pln (6 Kc). Vystupit pak mozete taky v Katovicich, zpet nastupit uz ale jen v Krakove :)