Flixbus
Pokud ho chceš udat, musíš jít s cenou min. o 15% dolů. Jinak za něj kup jiné jízdenky v podobné výši a stornuj je. Na uplatnění tak získáš další rok. Můžeš tu částku tak utrácet postupně např. na lístkách za 79 Kč. Hodnota se odečte od kódu.
Sleva 20%
CEA87JV47G2
CEA87YJ4MY8
CEA87M7V8J4
Kódy platné do 31.102019 (vnitrostátní i mezinárodní linky - zřejmě pouze pro prvního, kdo je použije).
nema nekde trochu prehled o nocni lince Praha- Berlin Tegel (odjezd 00:55 z Florence)? Jezdi to cca na cas? Prijezd na Tegel je planovany na 6:20, odlet mame 9:40. Nerad bych kvuli Flixbusu prisel o 3tydny v Asii.. :-D
Ivo napsal(a):Není to náhodou ten spoj co začíná v Záhřebu? :D Taky jsem tím chtěl jet, ale nakonec jsem si zaplatil v Berlíně ubytko.nema nekde trochu prehled o nocni lince Praha- Berlin Tegel (odjezd 00:55 z Florence)? Jezdi to cca na cas? Prijezd na Tegel je planovany na 6:20, odlet mame 9:40. Nerad bych kvuli Flixbusu prisel o 3tydny v Asii.. :-D
To je presne on :-D ale asi to risknu.. potrebuju ve ctvrtek byt v praci a ubytko v Berline neni zrovna levna vec.. A pro vsechny pripady budu mit nekoho s autem na telefonu, kdyby to nejelo..
Ahojte,
Flixbus som zatiaľ využila len párkrát, ale najdôležitejšia cesta bola pre mňa cesta z Malmo-Kodaň a spať :) .
Nakoľko sme cestu riešili dosť vopred, mala som celkom rešpekt. Navyše som túto spoločnosť používala po prvýkrát. Avšak spokojnosť bola riadna. Cena dopravy bola fakt lacná, oproti iným dopravcom, adresa pre nájdenie nástupištia tam bola zadaná, čiže sme nemuseli nejak stresovať s hľadaním a dopravci boli milí, aj ked nerozprávali anglicky :D .
Navyše jedna super vec je to, že sa dá aj šetrnejšie nakupovať. Mohla som využiť aspoň cashback Tipli pri online nákupe, čo spraví síce maličku sumu, ale časom sa toho uzbiera dosť: https://www.kodino.com/sk/obchod/flixbus/ .
Čiže určite odporúčam využiť, hlavne pri cestách v zahraničí. Navyše sú občas aj percentuálne zľavy, tak ešte aj niečo malo ušetrite, ako ja naposledy 4 % z pôvodnej ceny :) .
40% sleva na jízdenky FlixBus na lince Český Krumlov – České Budějovice – Praha. Kod: CED294VBTFV
Slevu uplatníte na celý košík: Máte-li např. v košíku dvě jízdenky, sleva se bude vztahovat na obě dvě.
Fungují vám někomu ty kódy z wooboxu, co byly před pár dny na fly4free? Hází mi to Poukaz nelze použít – přečtěte si podmínky propagační akce.
Dal jsem anonymní režim, vyzkoušel jsem pár mutací, mobilní aplikaci a vzal jsem i ukázkový itinerář a ono nic.
Michal napsal(a):Fungují vám někomu ty kódy z wooboxu, co byly před pár dny na fly4free? Hází mi to Poukaz nelze použít – přečtěte si podmínky propagační akce.
Dal jsem anonymní režim, vyzkoušel jsem pár mutací, mobilní aplikaci a vzal jsem i ukázkový itinerář a ono nic.
Vypada to na madarskou rychloakci jednoho podzimniho odpoledne ...
Jakub Langer napsal(a):V podmínkách mají, že jsou validní do 15. prosince.Vypada to na madarskou rychloakci jednoho podzimniho odpoledne ...
funguje, ale len pre spiatocku ...
btw. slovensky zlavomat ma za 0,2€ kupony na 15-40% zlavy
DimikUK napsal(a):To ten kupón trošku degraduje na regionální RT... :D
Musis koupit zpatecni pak to funguje. Tez jsem nad tim chvili laboroval...
jurasek napsal(a):30 % sleva na Flixbus, cena 40 kč, kdo má zájem napište si na servisserver@seznam.cz
táhni