Další možnost projet se zelenáčkem třeba na česko-rakouské cestovní veletrhy, za památkami UNESCO nebo jen tak do přírody, navíc s 10% slevou na Flixbus (cesty pouze do 31.3.2023):
Ma se ochladit, tak snad v breznu znovu za kamna nevlezem, a ani v dubnu tam uz nebudem. Radeji do Sveta, treba s Flixem ... posledni breznovy promo kod -10% (cesta maximálně do 31.3.2023):
Procpak si na Slevomatu za 9 Kc kupovat 10% slevu na jizdne, kdyz si lze obcas vytocit kredit 10 Kc na Kolotoci Stesti? Pak na to jde bez problemu uplatnit.
Drobný chaos při nástupu končí. Flixbus začal automaticky přidělovat místenky ke všem jízdenkám!
Zatím Flixbus nepochytil manýry Ryanairu a při nákupu dvou jízdenek nás posadil vedle sebe. Dokonce to místo nejde po nákupu jízdenky změnit ani za příplatek. Pokud cestujete sami, nabízí to možnost zablokovat místo vedle vás (nepamatuji si, jestli tam ta možnost byla předtím).
My místo vybrané měli a přišlo nám do mailu zrušení místenek. Takže jízdenky mezi Antwerpy a Eindhovnem máme, ale místa tam nevidím. Takže jsem zvědav jak to bude...
Drobný chaos při nástupu končí. Flixbus začal automaticky přidělovat místenky ke všem jízdenkám!
Zatím Flixbus nepochytil manýry Ryanairu a při nákupu dvou jízdenek nás posadil vedle sebe. Dokonce to místo nejde po nákupu jízdenky změnit ani za příplatek. Pokud cestujete sami, nabízí to možnost zablokovat místo vedle vás (nepamatuji si, jestli tam ta možnost byla předtím).
Mám koupený lístek Gothenburg - Jönköping a místo přidělené nemám.
Duben, snad již více za kamna nevlezem a vydáme se do evropských dálek ...
Jak jsem zjistil, Flixí spoje oproti konkurenci Regiojetu a ČD nehorázně podražily, tak jako drobná náplast jsou tu k mání -10% promo kódy pro cesty do 30.6. za krásami Moravy, Čech, Slezska und auch zu unseren lieben Nachbarn. Frohe Ostern! 🐰🥚🐇
Inak ak by ste niekto mali kuponik, alebo kredit na minutie, dajte vediet, potrebujem kupit listky v hodnote cca 50 Eur a teda nebolo by zle optimalizovat :)
Pokud myslíš voucher neboli poukaz, tak ti 24€ zůstane na další nákup.
Ale příště bych to raději kupoval v CZK nebo PLN (případný storno poplatek vždy nula). V případě tebou zrušené jízdenky zakoupené v EUR je tam storno poplatek 1-7 EUR v závislosti na počtu dnů před odjezdem.