Flixbus
Heryna napsal(a):Ahoj,
sháním zkušenosti lidí na trase Praha - Vídeň letiště (všední den, odjezd v 7:55 a příjezd 12:35). Snažím se zjistit, zda se dá se spolehnout na to, že autobus dojede max s 1,5 hodinovým zpožděním, nebo zda má že zkušeností ostatních často velké zpoždění? Rozumím tomu, že zes*at se může v konkrétním případě cokoliv a stejně budu v háji, ale jde mi čistě o to udělat nějakou "statistiku". V přehledu příjezdů na stránkách flixbusu bohužel tenhle spoj z nejakyho důvodu chybí, takže nevím, jak jinak to ověřit.
Předem díky za jakoukoliv reakci 😊
Jestli chybí v aktuálních informacích, tak buď jezdí jen v jiné dny, nebo ještě nejezdí, milý Watsone.
Ve tvém případě ovšem půjde spíš o neporozumění podané informaci, jelikož na dnešek tam je. Linka Florenc-Timisoara. Není zač.
(Kdyby se pořád nedařilo, 07:55 je odjezd z hl.n., 07:40 Florenc).
V mojeO2 jsou kódy na 12% a nějakej podnikavej IT zaměstnanec toho zřejmě trošku využil, bo to stránku flixu otevírá přes "plnoupenezenku":-)
Kódy na slevu 20%:
NCVAAZG3
NCVFVXHR
NCV6EBDT
Nutno uplatnit do 15.12., možno využít i na jízdy pozdějšího data.
10% sleva do 19.12: CEN94NHU77R
Apropó, Flix ma ted slevu jizdenek po Italii jiz od 49 Kc (2 euro) pro cesty v lednu a unoru 2024. Buon viaggio!!
Kódy na slevu 20%:
NCVRM3CN
NCVR8VZX
Nutno uplatnit do 31.12.2023, možno využít i na jízdy v průběhu roku.
Ahoj, prosím o radu. S kamarádem máme koupenou jízdenku a jelikož je teď ta samá trasa levnější, tak jsem chtěla jízdenku stornovat a koupit novou. Bylo kupováno a placeno v českých korunách a kamarád tvrdí, že ve storno podmínkách mají uvedeno, že méně ne 30 dní před cestou nedostanu 100% zpět, ale jen 70% a já tvrdím, že když je koupeno v Kč nebo polských zlotých vrátí 100% zpět. Můžete prosím poradit kdo má pravdu? Děkuji :-)
Snad napoví tento link:
https://www.flixbus.cz/servis/zm...o-podminky
Tedy pro złotówki a kačky, stejně tak jako pro cesty po zemích Türkiye a Brasil (terra de encantos mil) by to mělo být stále 100% storno.
Alebo eventualne kupit nove listky, a potom pockat do tych 30 dni, a stornovat stare listky.
Nevíte někdo, jak chápat storno u Flixbus? Já tomu rozumím tak, že pokud stornuji 20 minut před odjezdem jízdenku zakoupenou v czk, tak dostanu vše zpět?
Mají tam uvedeny stornopoplatky až 75% a zároveň větu:
Na jízdenky zakoupené v měně PLN a CZK se vztahuje 100% náhrada.
Tím bych si nebyl tak jistý. Stornoval jsem v lednu Praha - Valbřich a peníze se za pár dní vrátily na účet (bez voucheru a beze srážky).
Vouchery na slevu 20%
Snad se ještě někomu hodí, nutno využít do 21.2.2024 a je možné je uplatnit na všechny spoje nahrané v systému:
JWVEAKVUGP
JWVEAMLLMK
JWVEAECRPA
JWVEAB48ZA
JWVEA7RNFR
Náhrady za storno jednomu tak a druhému jinak mi připadá mega neseriózní přístup. Vouchery s omezenou platností jsou fest nepraktická věc. Někdy mi to připadá jak se říká "nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci" a to platí i pro letenky. Opravdu tu bývá napínavé čtení 👍
Novinka na Flixbuse. Odnes si priplatime za kazdu rezervaciu
"Všetky transakcie sú za servisný poplatok 0,99 €."