Flixbus
Letos jsem s nimi cestovala Praha - Lausanne a zpět, na mistenky si nehrají, každý si sedl kam chtěl, přední sedadla zabrali řidiči a cestující s mistenkou poslali jinam, vyhody - bez prestupu až do Barcelony, doba jizdy do Lausanne krátká 12 hodin, přijíždějí načas i předčasně, wifi celou cestu dostupné, měla jsem dvousedacku téměř celou cestu
Ahmad Masúd napsal(a):A dá se vůbec v tom Flixbusu přežít noc? Já tím jel letos jen z Dresden na letiště BER a pohodlné to nebylo vůbec (do uličky a obsazený sousední místo u okna), spolucestující divný, byl jsem rád, že jsem vylezl z té krabice ven - a to jsem střední postavy. Strávit v tom noc musí být slušný mordor.
Noc v autobusu Flixbus je horor.
Vlak je lepší, ale německé železnice nejsou spolehlivé.
Flixbus jede přímo na BER letiště, ostatní dopravci pouze s přestupem.
Ahojte, mám voucher na Flixbus ze storna na 1038kč platný do 8.12.2024. Nestihnu projet, přenechám za 500kč. Tom.
Klidně si za to kup nějakou jízdenku a tu pak časem zruš. Dostaneš další voucher s platností 1 rok a to můžeš opakovat i příště.
TomZem napsal(a):Ahojte, mám voucher na Flixbus ze storna na 1038kč platný do 8.12.2024. Nestihnu projet, přenechám za 500kč. Tom.
Koupím. Soukromé zprávy bohužel nefungují, kontaktuj mne prosím na tel 608 826482.
Jakub Langer napsal(a):Slevomat za 9 Kc opet nabizi flixi promo kod na jizdy do 18.12.2024.
Ani není třeba si flixí promo kód kupovat, když tu a tam lze vytočit 10-20 Kč na slevomatím Kolotoči Štěstí.
Dva kódy na 20% slevy platné do 11.října - vygenerované na stránce pro nové zákazníky:
YNOPTR7VLB
YNOPTN9R6E
Ahojte,
chcel by som Vám ponúknuť svoje 4x Flixbus vouchre, vďaka ktorému získate automaticky 100% zľavu na akúkoľvek PRIAMU jednosmerňu linku (je úplne jedno, že či lístok stojí 5€ či 300€).
Voucher je platný na cesty do 10.4.2025.
Ponúkam ho za 30€/ks.
V pripade zaujmu prosím o správu.
Tak někomu se to může hodit i s touhle přirážkou. Navíc, když už to ani nejde za původní cenu koupit.
Spíš je škoda, že sem někdo tu možnost online v Aldi nedal dřív.
nucene premisteny brumak napsal(a):Bych se styděl, dávat si 100% přirážku...
https://magazin.mydealz.de/nur-f...aldi-11244
Brumaku, nikoho nenútim, kupón ma ešte pol roka platnosť, my ale nemôžeme (rizikové tehotenstvo), tak to ponúkam. Niekomu sa to môže hodiť, zbytok ma ukamenujte.