Flixbus
ja sa nemozem objektivne vyjadrovat, len jednu cestu som mal, z Budapesti do Bratislavy a vsetko ok. Lenze na tej trase nie je "co" pokazit.
tonic napsal(a):ja sa nemozem objektivne vyjadrovat, len jednu cestu som mal, z Budapesti do Bratislavy a vsetko ok. Lenze na tej trase nie je "co" pokazit.
Čoby nie, môžete napríklad zablúdiť v Gyore, cúvať von z jednosmerky a prísť po pol hodine blúdenia na stanicu, kde vlastne nikto neplánoval nastupovať ani vystupovať :))
Jel jsem jednou v životě, to mně stačilo, víc nepojedu. Ničemu z toho, co zde bylo popsáno se nedivím, samozřejmě lituji lidi, pokud měli problémy.
Na druhou stranu, a to nemyslím nijak zle, ten cestovatel je zřejmě mladší ročník, leccos ho život a zkušenosti naučí a příště se mu to nestane. Při mé jízdě jsem se tedy ani neodvážil zamhouřit oka, natož jít ven bez dokladů, cenností atd.
Občas se tu někdo chlubí, že umí snížit cenu u Flixbusu. Poradil by mi do SZ, jak snížit cenu jedné vybrané linky SXF - Praha, která konstantně vychází na 749 Kč? Čtvrt roku čekám na akci na mezinárodní jízdenky a zatím nic. Jen jsem koupil několik po ČR za 25 Kč a nyní za 1 Kč. Díky
Respektive mít přílet na SXF v neděli 22:30 s Easyjetem a možnost volby na odjezd autobusu na Prahu v 00:35 a 4:35, kterou možnost byste zvolili? (poslední neděli jsem kontroloval na flightstats a bez zpoždění)
- odjezd v 00:35, a podle situace byste když tak koupili pozdější jízdu
- noc na letišti a odjezd v 4:35
- koupili obě dvě jízdy a podle (ne)zpoždění byste jednu se ztrátou 25 Kč vrátili >>> Byl bych pro tuto možnost. Jen s cenou 749 Kč za jízdenku v první čas se mi jim nechce cpát ještě dalších 25 Kč za storno.
no urcite u tejto linky flixbus ne bude slevovat nic moc, 3 hlavni mesta (Berlin - Praha - Viden = $$$ = moc cestujicich kazdej den. Jen dle ukazky. vlakova jizdenka Berlin - Viden stoji v den odjezdu 150 eur - flixbusova 22 az 60 eur a je to pre nech mega byznys).
Snizit cenu lze pri pouziti slevy -50% (je ale moc tezke ji najit a pres to taky prodaji se ji za vetsi ceny nez 5 nebo 9 eur) nebo fester rabattu v vyse 3 nebo 5 eur (v dnesnim obdobi najdete ty slevy myslim v mrazenych pizzech oetker v Nemecku :D ).
At chete opravdu usteritm tak berte jizdenku Berlin - Cottbus za 5 eur u flixbusu, v predprodeji zakouupte jizdenku Euro-Nisa za 160 Kc, nikoliv ale v nemecke pokladni kdyz tam stoji stejna jizdenka v eurach uz 13 eur. Z ni dochzate do Liberece, dal zase opet flixbusem za 1-49 Kc. Spolu by to vas vychazalo tak 334 Kc, pokud este koupite mrazenu pizzu xxxxxxxxD nebo 2. varianta ze nekdo z ISIC kartu vam daruje kod -3 eur tak asi 260 Kc. A mate nadto celej den na chill v liberecku/dolnim slezsku/casti Nemecka.
Ne vim v kteru nedeli chete cestovat, ale pokud koupite v predstihu jizdenky na polskibus - taky moze bude to levnejsi varianta nez flix. Na nekolik ponedelich mate jizdenky Berlin - Vratislav - Praha za 2x 29 zl = 13 eur.
panda napsal(a):Díky za osvětlení toho, jak se zlevňuje jízda Flixbusem. Hledal jsem a zatím jsem nenašel žádný použitelný kód. Pořád jsem se dostával jen na portály s plošně platnými kódy. Ještě tomu dám chvíli, jestli najdu fórum / diskuzi s příspěvky a kódy třeba z té mražené pizzy. V reichu jsem byl minulý týden a do listopadu, kdy pojedu, tam zatím cestu nemám a mraženou pizzu bych stejně asi nekupoval. Jinak v loni jsem právě byl se zelenými v Berlíně za 9,9 € jednosměrně.Snizit cenu lze pri pouziti slevy -50% (je ale moc tezke ji najit a pres to taky prodaji se ji za vetsi ceny nez 5 nebo 9 eur) nebo fester rabattu v vyse 3 nebo 5 eur (v dnesnim obdobi najdete ty slevy myslim v mrazenych pizzech oetker v Nemecku :D ).
Kdybych nepotřeboval být v pondělí dopoledne v Praze, jel bych třeba ráno s RegioJetem. Bohužel, v noci toho na Prahu přímo z SXF moc nejede. Navíc dostat se v tu dobu na autobusové nádraží ZOB je trochu oříšek. Trvá to jeden a půl hodiny a jede to maximálně jednou za půl hodiny, spíš hodinu. Takže ani si nemůžu vzít RegioJet v 2:50 z ZOB...
vegas_sergei napsal(a):Můžu poprosit o detaily? Appka mi hlásí, že konkrétně Praha-Amsterdam lze rezervovat jen do konce dubna; které prázdniny jsi měl na mysli a funguje ta akce ještě?Tak hlavně teď přes appku jízdenky za 9.99 EUR i během prázdnin. Třeba Praha-Amsterdam
Zadar – Praha za 25 Kč pouze jednosměrně (možná i další destinace v Chorvatsku) http://bit.ly/2iOkQ8O
Prodej do 1.11., cesty od 6.11. do 15.12. 2017
David Eiselt napsal(a):Taky Split-Praha, Rijeka-VídeňZadar – Praha za 25 Kč pouze jednosměrně (možná i další destinace v Chorvatsku) http://bit.ly/2iOkQ8O
Prodej do 1.11., cesty od 6.11. do 15.12. 2017
Ahoj,
nabízím několik voucherů na 30 % slevu na Flixbus. Vouchery jsou platné do 15. 12. 2017. Jízdenky mohou být zakoupené na jakékoliv datum. Platí i na mezinárodní jízdenky. Sleva je na celý košík, je tedy možné jeden voucher uplatnit i na více jízdenek na různých trasách a různé cestující, viz printscreen. Prodám 1 ks za 50 Kč.
V případě zájmu, pište na mail: tereza.korychova@seznam.cz
Nebyl ten řidič nějaký džihádista, který se inspiroval sekáním hlav?
Možná trénoval jak to zautomatizovat.
V německém chalífátu budu raději vždy cestovat pouze na main deck.
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Kdyby měl náhodou někdo k dipozici slevový kód od Flixbusu a nevyužil ho, pošlete mi prosím soukromou zprávu. U nás ve městě je rozdávali někdy v týdnu (je na 30% a platnost do 31.3.), dostala jsem ho od kolegyně, ale je na jednu osobu a rezervaci a my jedeme do Itálie tři, takže by se mi ještě dva hodili ;) Děkuji, jen zkouším, kdyby náhodou to někdo do toho března nevyužil.
re5pect napsal(a):Pokud ti nevadí si zaplatit 9Kč navíc, využij odkaz na Slevomat 2 příspěvky nad tvým.Ahoj, nemel by nekdo kupon na 30% slevu na flixbus? Diztak do zprav. Diky
Dneska nabízí Flixbus v aplikaci vnitrostátní jízdenky za 19 Kč/ks.
"Nabídka platí pro rezervace do dnešní 22. hod., na cesty v období 5.3.-27.3.2018. "