Výletné lode Karibik
Zdravím cestovatelia, aj napriek tomu, že som skôr individuálny cestovateľ, čo si rieši všetko sám, tak ma známy nahovoril, aby som vyskúšal výletnú loď.
Chcem sa opýtať či s tým máte niekto skúsenosti. Letenky som vzal na 09-23 Feb Praha - Miamy a v tomto čase to chcem stihnúť.
Moja otázka znie, aké ostrovy sú najlepšie v Karibiku a ako a kde objednať loď? Skúšali ste niekto zobrať loď priamo na mieste ? Samozrejme chcem, aby som mal čo najviac hudby za čo najemenej peňazí. Máte nejaké rady a tipy ? Vopred díky
To obdobi ve kterem jedes je nejlepsi z pohledu pocasi, ale zaroven nejhorsi z pohledu dobrych LM nabidek.. Idealni je vybrat si konkretni plavbu (treba na leden) a kdyz se cca 2x tydne mrknes, tak uvidis jaky je trend z pohledu casu - nejvyhodnejsi nabidky jsou cca tyden dopredu.. Loni sem chtel ve stejnem obdobi vyrazit na Bahamy, ale bylo to konkretne na muj termin porad strasne drahe a nakonec to jeste vylezlo, takze jsem ostrouhal
Na miste lod koupit nejde, ale kdyz si najdes nejakeho dobreho agenta treba v Miami, tak ti krome ceny (stejne jako online) zpravidle bude schopny jeste nabidnout nejake extras zadara - kredit na ohnivou vodu, vylety etc..
A ako je to s tým kreditom na palube ? Ten sa dá použiť na čokolvek ? (alko, výlety etc?) A tedá sú nejaké offers, kde spolu k plavbe dostanem aj kredity hej ?
Několikrát jsme na takové plavbě byli a je to fakt paráda, sice dáváme přednost plánovat si sami cesty, ale jednou za čas taková plavba a komfort za to stojí. Byli jsme asi před 2rokama na cestě po Karibiku v únoru. Sám si tuto plavbu nekoupíš, jen přes agentury, my ji měli i s letenkami (bylo to v ceně) od jedné cestovky z CR. Počasí bylo úžasné a navštívili jsme Miami, Mexiko, Honduras, Bahamy, Philipsburg, Jamajka, Kajmanské ostrovy... Parádní dovolená
Dost dobře nechápu, proč bych si plavbu nemohla vybrat a zabookovat sama, je toho plný internet a dají se najít i skutečně levné LM, pokud nad tím strávíš nějaký čas.
Nejaké názory na tieto dve trasy ? Nejaké odporučenie ?
Miami, Florida -- 4:00 PM
Fun Day At Sea -- --
Falmouth, Jamaica 9:00 AM 5:00 PM
Grand Cayman, Cayman Islands 7:00 AM 4:00 PM
Cozumel, Mexico 10:00 AM 11:59 PM
Carnival Live Concert, At Sea -- --
Fun Day At Sea -- --
Miami, Florida
Day Arrive Depart
Miami, Florida -- 4:00 PM
Fun Day At Sea -- --
Grand Cayman, Cayman Islands 7:30 AM 3:00 PM