Třeba se někomu bude hodit sleva 50% na vybrané spoje u všech tratí , např. Neapol - Řím 9,7 EUR, Neapol - Milán 22,5 EUR, promo kód EXTRA50, platí pro jízdy od 13.6. do 28.10.2017, rezervace do 5.6. 15:00 na www.italotreno.it .
Třeba se někomu bude hodit sleva 50% na vybrané spoje u všech tratí , např. Neapol - Řím 9,7 EUR, Neapol - Milán 22,5 EUR, promo kód EXTRA50, platí pro jízdy od 13.6. do 28.10.2017, rezervace do 5.6. 15:00 na www.italotreno.it
platí jen na low cost? Nedaří se mi v červenci cokoliv vyhledat Benátky - Boloňa - Florencie. Low cost je vždy vyprodaný a na ostatní tarify normální cena.
Tím je to jasné, v mnou požadované dny je Low Cost Smart vyprodaný. Normální cena je, že je pořád stejná ať už zadám kód nebo ne, ale u tarifů Economy dále, protože Low cost nejsou.
Budu sledovat, zda se něco neobjeví, jinak to nechám na místě na Trenitalii, je i levnější o pár EUR.
Tím je to jasné, v mnou požadované dny je Low Cost Smart vyprodaný. Normální cena je, že je pořád stejná ať už zadám kód nebo ne, ale u tarifů Economy dále, protože Low cost nejsou.
Budu sledovat, zda se něco neobjeví, jinak to nechám na místě na Trenitalii, je i levnější o pár EUR.
Tak kdyby byl low cost, je to něco jiného, ale třeba 3.7. Mestre - Boloni Trenitalia 7,9 EUR cesta 1,5hod a Italo 13,9EUR cesta 1,25hod. Ve 2 lidech mě těch 15min nezabije a 12EUR doma. Podobné to je na všech trasách. Pojedeme z Benátek do Pisy se zastávkami v Boloni a Florencii.
I mistr tesař se někdy utne :) Talošku jsme projeli skrz na skrz a nakonec se přehlídnu v takové blbině. Díky Kryštofe za upozornění. Už vím, ve kterém jsem vlákně :)