No Polski Bus stejně požaduje nově 3-D Secure 256 bit SSL při platbě kartou , bohužel Raiffka teda musím konstatovat zaspala a plánují to spustit až v květnu, takže já si tentokrát lístek nekoupím .
Nabízím zpáteční jízdenku Praha - Wroclaw 17. 5. 2014 Odjezd z Prahy 8:40 Odjezd z Wroclawy 16:15
Je to jen na rychlo, chtěl jsem jet, ale něco mi do toho vlezlo, takže pokud někdo má zájem stačí napsat, klidně věnuji i jednu jízdenku. Zdarma samozřejmě
Podle webowek Polskibus má dneska startovat předprodej jejich sesterské firmy Onnibus, která bude jezdit ve Finsku. Ceny mají začínat na 1éčko + 1e za rezervaci. Nevíte někdo víc informací? z těhle stránek ve finštině jsem jelen...
Díky za odkaz Nebo je ještě složitější možnost: vychytat levný jízdenky Polski busem do Gdaňsku + Wizzem do Turku ( to se dají sehnat letenky i za 400). Ale to je opravdu na větší výlet...
ahoj, kdyby si nekdo chtel udelat rychly vylet do Varsavy tak nabizim 2 zpatecky. Bohuzel cestu nemuzu absolvovat. Vim, ze je to narychlo, ale treba se nekdo najde. Byla by skoda kdyby to propadlo termín: 10-13.9 odjezd z Prahy (Florenc): 8:40 odjezd z Varsavy: 7:00 cena celkem: 400,-
Tak uvidíme jaké časy a od kdy přijdou na trh Trvalo to pěkně dlouho, ale nakonec to bude pěkná mela na trase Praha - Katovice - Krakov (Regiojet, Leo, Polskibus)
Ahoj, nabízím jízdenku Praha - Wroclaw a zpátky. Tam 13.1.2015 (úterý) v 8:40 a zpátky 14.1.2015 (středa) v 8:30. Nakupoval jsem je za 32 zlotých Kdyžtak mi napište do zprávy
Ahoj, Prodám 3 lístky z Prahy do Varšavy s odjezdem 28.5. a návratem 1.6.Bohužel nemohu tuto cestu podstoupit. Cena za jednu zpáteční jízdenku je 410kč. Pokud by měl někdo zájem třeba i jen o jendu nebo dvě jízdenky, tak mě kontaktujte do PM nebo zde v diskuzi.Díky.
Já se snad do Wrocławi nepodívám Daruji jízdenku Praha - Wrocław a zpět na jednodenní výlet odjezd 29/5 - 23:55 ( příjezd 4:45 ) a odjezd z Wrocławi 30/5 - 16:15 (21:05 v Praze ) . Stálo mě to 4 zlotý tak vám to rád daruji ať to nepropadne , kdo má zájem napište mi mail a já vám přepošlu lístek .