Polskibus
čau, přenechám 1 jízdenku s polskibus Brno-Krakow-Brno, 29. března, tam 08:10-12:50, zpátky 22:10-02:50
Dobry den,radeji se zeptam.Planuji jet Praha-Krakow,mohl by mi nekdo poradit,z jakeho cisla na Florenci tento autobus odjizdi.Take,jak je to s sedadly,je to,ze nam az na miste reknou,kam si sednout,nebo lze predem rezervovat sedadla.jsme 3,tak bychom radi nekde pospolu.
Moc dekuji za pripadne odpovedi.
JLedv napsal(a):Dobry den,radeji se zeptam.Planuji jet Praha-Krakow,mohl by mi nekdo poradit,z jakeho cisla na Florenci tento autobus odjizdi.Take,jak je to s sedadly,je to,ze nam az na miste reknou,kam si sednout,nebo lze predem rezervovat sedadla.jsme 3,tak bychom radi nekde pospolu.
Moc dekuji za pripadne odpovedi.
Sedadla jsou podle toho kdo si co urve. A nástupiště by mělo bejt na jízdence, případně na tabuli v hale
Daruji zpáteční jízdenku pro jednu osobu z Prahy do Gdaňsku a zpět. Jedná se o termín 7.4 - 10.4.2017. Odjezd z Prahy je v pátek v 0:20, odjezd z Gdaňsku je v pondělí v 7:30.
A ještě daruji zpáteční jízdenku pro jednu osobu z Prahy do Krakova a zpět. Jedná se o termín 8.4 - 10.4.2017. Odjezd z Prahy je v sobotu v 9:40, odjezd z Krakova je v pondělí v 11:20.
no aspoň jednu jízdenku jsem ulovil, chtěl jsem jet ještě s někým, ale dvě jízdenky se nedaly koupit za tuto cenu :/ takže si dám sólo výlet
Nikdy se za tu cenu nedají koupit dvě jízdenky, vždy je za jeden zlotý jen jedno místo v autobusu :)
Muzu k tomu přihodit i dvouluzkovy pokoj Ibis Krakov na jednu noc za 30PLN check in 30.4. mam jednu nezrusitelnou rezervaci navíc .
zelig napsal(a):Super Last minute, kdo by chtěl zdarma využit jízdenku Polski bus Brno-Krakow odjezd 30.4. v 8:10 ze Zvonarky at se ozve.
Muzu k tomu přihodit i dvouluzkovy pokoj Ibis Krakov na jednu noc za 30PLN check in 30.4. mam jednu nezrusitelnou rezervaci navíc .
Tak ja sem chtel... :(
U Polskibus nove rezervace sedadel :). Sedadla s vetsim mistem na nohy za priplatek 5 zl.
Jinak nevite kdy se zacnou prodavat nove jizdenky? Zatim maji do 5. zari, tak by to mohli ted nekdy spustit :D
Mně přišlo v PolskiBusu místa dost. Teď bych řekl, že jen zdrcnou ty současná a už v poloprázdném buse si nepůjde zabrat svou dvojičku :-(
Ahoj, nabízím autobusové jízdenky s PolskiBus pro 2 osoby Praha - Gdaňsk - Waršava - Praha 22.6. - 27.6. Cena 630 kč za všechny dohromady. V případě zájmu nebo dotazů se ozvěte do zpráv nebo do tady do fóra.
Jedná se o následující jízdenky:
Praha (22.6. 00:20) -> Gdaňsk (22.6. 13:15)
Gdaňsk (24.6. 16:30) -> Waršava (24.6. 21:05)
Waršava (27.6. 07:00) -> Praha (27.6. 17:00)
Dodatecni varka listkov od 1+1pln (0,50€/13Kc na cesty z Brna, Prahy, Donoval, Vidne a Budapestu do Krakova!!!!!!
Plati pouze pre novo zavedene linky, tak P6 vecerno-nocni, P22, a P14.
Lze taky celkom krasne ulozit jednodenni vylet do Vidne z Prahy nebo Brna, a to za nekolik korun :)
Staci jen zvolit v hledani Praha - Katovice a vystupit v Brne, a jde to (neni problem).
A tak muzete vyjet z Prahy v 00:30, v Brne prestupit 2:40-2:55 na bus do Vidne, dal v Vidnu mit 11h od 5 do 16:35, v Brne prestupit 18:35-20:35 na bus do Prahy a vratit na 23:30.
Nebo dvudenni trip Viden + Krakov, cesta tam stejne, navrat v 23:45 do Krakova a z Krakova vyjezd v 16.
Lze este v nekolik dat udelat celej vypad za 2+20+2+2 zlatech = kolem 400 Korun :)
Dal moc datum poprve u srpna a v zari. Krakov - Viden/Budapest asi menej ale taky jsou jizdenky za 2pln dal dostupne.
Do Prahy v 5 nebo 2 nebo 1.09., zpet 2.09. - to v prikladne datum za 2 pln.
Nemáte někdo náhodou zkušenost, jak je to v případě, kdy nestihnu spoj. Je možné jet na stejné jízdenky tím následujícím?
Zkušenost nemám, ale pochybuji ze bude možné jet následujícím spojem, vždy ma jízdenka kód který je jen na konkrétní spoj
Máte někdo zkušenost, když mám zakoupené jízdenky na čas je možné využít dřívější spoj, pokud bude samozřejmě místo?
Polskibus má akci na jízdenky, opět za 1zl, koukal jsem třeba z Brna zatím jsou i prosincové víkendy a Vánoce. Mělo by to být v rámci celé sítě, tak třeba se někomu bude hodit.