Neviete niekto ci je na tomto letisku bankomat? .

Kutaisi (KUT)

Založil ve fóru Letiště

Mandre napsal(a):

Jakou cca muzu cekat cenovku do KUT, kdyz je v akci s Wizzairem? Mimo letni prazdniny, neletel jste to nekdo treba loni v letich mesicich?….planujeme do budoucna Gruzii poprve, takze nevim uplne, kolik se to pohybuje treba cerven nebo zari v akci. A odkud…Praha asi nejdrazsi, kdyz na to koukam. Diky

Také jsme kvůli počasí na Velkém Kavkaze potřebovali předloni a loni letět v těchto měsících (jednou konec června, jednou začátek září). Hlídal jsem to poměrně dlouho a nakonec mi vždy přišla fajn cena za zpátečku cca 4500 Kč (z Prahy, včetně jednou odbaveného 10 kg zavazadla, jednou Priority). V sezoně to nebylo z Vídně, nebo Katowic o tolik levnější, aby nám to stálo za ten den cesty a výdajů navíc. Chápu, že na Wizz je to šílená cena, ale když prostě potřebuješ být ve velehorách v určité roční období, tak to pro nás bylo skousnutelné;)

1 Citovat

Hm. Jasne. Taky budu koukat dlouho dopredu. Chtela bych se podivat do hor, spis ta priroda, mesta ani ne. 
Co silnice, jak je tam infrastruktura, normalni auto staci?

0 Citovat

Ahoj, Kupoval jsem v prosinci 2023 na říjen 2024 a vyšlo to na 27€ osoba RT

Letenka byla z Katowic a během těch 10 měsíců mi jí dvakrát měnili.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Hm. Jasne. Taky budu koukat dlouho dopredu. Chtela bych se podivat do hor, spis ta priroda, mesta ani ne. 

Pokud pojedeš z Kutaisi někam do Mestie, Ushguli apod., tak stačí normální auto, cesta tam nahoru je dnes už téměř celá spravená, vyasfaltovaná/vybetonovaná. Pokud se budeš chtít vydat autem ještě výš po hliněných cestách, tak určitě 4WD, ale i s tím jsem dokázal úspěšně zapadnout (jak zaprší, je to špatný;). Jestli chceš, pošlu ti kontakt na slušnou půjčovnu, která je výrazně levnější než tamními Čechy hojně propagovaná Cars4rent.

1 Citovat

jakob napsal(a):

Ahoj, Kupoval jsem v prosinci 2023 na říjen 2024 a vyšlo to na 27€ osoba RT

Letenka byla z Katowic a během těch 10 měsíců mi jí dvakrát měnili.

Jasně, na jaře a na podzim to jde výrazně levněji, ale v říjnu už máš na treky mnohem kratší dny a hlavně je mnohem větší pravděpodobnost špatného počasí.

0 Citovat

Zkus WRO,KTW, VIE wizzair nebo občas má promo pegasus PRG,BTS, ale myslím, že ten pegasus přes léto nedělá akce.

0 Citovat

Letěl jsem z Prahy v září 2023. Koupeno začátkem července, holá letenka stála cca 2400 Kč, se sedadlem, kabinovým báglem a boarding priority to vylezlo na necelých 4200 Kč. Myslím, že v tu chvíli Vídeň nevycházela líp.

0 Citovat

V žáří 2021 jsem za letenky z Prahy dával asi 1500, s 26 kg krosnou okolo bůra pro dva lidi, ale to byl Covid.....

Letos jsem chytil Arménii z Vídně v červenci za cca 6k RT s 26kg báglem, vyšlo to pěkně v sobotu tam a příští neděli z5.

Kupoval jsem pokaždý ale hodně dlouho dopředu, cca 9-10 měsíců

0 Citovat

do 100 eur R/T, ked sa podari tak 70 ..samozrejme s WDC aj trochu nizsie. 

2 Citovat

Loni jsem kupovala v breznu na rijen (pozimni prazdniny, tak to bylo trochu drazsi) PRG-KUT za 3.900. Nakonec jsme neleteli, protoze syn byl nemocny, uz jsem to mela domluvene s pojistovnou a na posledni chvili byl let wizzem zruseny. Bohuzel bez kompenzace, duvodem byl uder blesku do letadla (potvrzeno z UCL).

0 Citovat

Nebo koupit levný let do Jerevanu a doufat, že to Wizz podělá a půjde změnit na KUT. Já jsem to s tím úmyslem nekupoval, ale stalo se a Jerevan jsem si pak teda koupil tuším ještě levněji na jindy. 😆

0 Citovat

hej to ja tak mam tieto investicne, tento rok mam 2x takto Jerevan za cca 60e aj v letnej sezone a plan je ho zmenit na Kutaisi. Teda uz sa to da zmenit, len pockam az nejak tyzden dva pred odletom

0 Citovat

Z Prahy wizz do Jerevanu nelítá.

0 Citovat

ani ja z prahy :D ale pravda, vieden jerevan sa neda rebookovat na praha kutaisi, iba vie/bud kutaisi a bud-baku

1 Citovat

No právě. Vycházela jsem z toho, že Mandre je někde z okolí Prahy. Já jsem loni měla původně na ten říjen koupeno KTW-KUT celkem levně a byla jsem ochotná se kvůli tomu trmácet do Katovic, jelikož jsem to chtěla spojit ještě s výletem do nějakých polských pamětihodností, ale pak mi to wizz posunul o půl dne a tím mi celý ten program padnul a zbylo by mi jen to trmácení, tak jsem to musela zrušit a koupit dražší z Prahy, což na druhou stranu bylo pohodlné a bez starostí a ztráty času a noclehu navíc atd. Bohužel Praha nejde měnit za nic jiného a z Prahy wizz skoro nikam nelítá, už zrušili i Benátky.

0 Citovat

Jasne, do Vidne nechci jet ani do Katowic, to je uplne mimo pro nas ze severu. SAE stacilo🤦‍♀️, to je výjimka. Zkusim Nemecko a Prahu. Diky.

@tonic to jsem loni zkousela s Larnacou a 2 mesice predem to natvrdo prepsali sami na nejblizsi datumy k puvodni ceste🤦‍♀️, takze jsem tam musela volat a opravili mi to zdarma (ale brblala). Predtim byly letenky 4 mesice flexibilni…

0 Citovat

Vlk.7 napsal(a):

[citace="Mandre"]

Pokud pojedeš z Kutaisi někam do Mestie, Ushguli apod., tak stačí normální auto, cesta tam nahoru je dnes už téměř celá spravená, vyasfaltovaná/vybetonovaná. Pokud se budeš chtít vydat autem ještě výš po hliněných cestách, tak určitě 4WD, ale i s tím jsem dokázal úspěšně zapadnout (jak zaprší, je to špatný;). Jestli chceš, pošlu ti kontakt na slušnou půjčovnu, která je výrazně levnější než tamními Čechy hojně propagovaná Cars4rent.

[/citace]

ano, diky, posli.

0 Citovat

Vlk.7 napsal(a):

...  Jestli chceš, pošlu ti kontakt na slušnou půjčovnu, která je výrazně levnější než tamními Čechy hojně propagovaná Cars4rent.

@Vlk.7

Ahoj, můžu taky poprosit o ten kontakt? Díky

0 Citovat

@kedar - jasně: Royal Car Rent - www.geocarrent.cz - v ceně full pojištění, žádný deposit, žádné kreditní karty, platba cash při předání, +995 591 19 19 23 pro WhatsApp komunikaci, kde si zkus říct o slevu, že ji tví známi z Česka od nich také dostávají;) S autem vždy pošlou nějakého dědu, nebo kluka a čekají před letištěm...

0 Citovat

Je to https://geocarrent.com/ ne cz

0 Citovat

WRO šla změnit na PRG. A myslel jsem, že i KTW. To už nejde?

1 Citovat

KTW 2024 šly změnit jen na jiná letiště v Polsku, na Prahu ne.

0 Citovat

puketapu napsal(a):

Je to https://geocarrent.com/ ne cz

Překlep, sorry;)

0