Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaký tip na půjčovnu aut v LA nebo San Franciscu, kde je menší nebo žádný poplatek za půjčení řidiči, kterému je méně než 25 let.  Je nám 24 a s půjčovnami v Evropě máme hodně zkušeností, ale pochopení půjčoven v USA nám přijde trochu složitější. Našli jsme půjčovnu Alamo, kde rozdíl je pouze nějakých 70 USD na 2 týdny, ale zároveň máme v nabídce úplně jiná auta, než kdybychom si vybírali jako 25+. Je to v pořádku? A je lepší kupovat napřímo, nebo přes vyhledávače jako rentalcars atd. A poslední věc, jak je to s pojištěním? Např. přes zmíněný rentalcars si tam vůbec nemohu navolit žádné extra připojištění.    Díky moc všem :)   .

Půjčení auta - kalifornie (24 let)

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

0 reakcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaký tip na půjčovnu aut v LA nebo San Franciscu, kde je menší nebo žádný poplatek za půjčení řidiči, kterému je méně než 25 let. 

Je nám 24 a s půjčovnami v Evropě máme hodně zkušeností, ale pochopení půjčoven v USA nám přijde trochu složitější. Našli jsme půjčovnu Alamo, kde rozdíl je pouze nějakých 70 USD na 2 týdny, ale zároveň máme v nabídce úplně jiná auta, než kdybychom si vybírali jako 25+. Je to v pořádku? A je lepší kupovat napřímo, nebo přes vyhledávače jako rentalcars atd. A poslední věc, jak je to s pojištěním? Např. přes zmíněný rentalcars si tam vůbec nemohu navolit žádné extra připojištění. 

 

Díky moc všem :) 

0
0 reakcí