Parťák na JV Asii - thajsko/filipiny
čau lidi! hledám parťáka na cca 20 denní cestu do JV Asie, nejlepe thajsko/filipiny. planuji to už dlouho a nadešel čas tuto cestu podniknout. Na termínu se samozřejmě domluvime společně.
Jedině low cost cestování, vlaky, noční busy, spani po hostelech, ve stanu, pod širakem nebo u random lidi, dělat crazy věci, ochutnat mistni jidlo, chodit s batohem a hlavně vytvařet zažitky a vzpominky s fajn lidma z celeho světa, to je moje moto!
Budget mam neomezeny, ale věřím a vím, že 20 dni se dá i s letenkama zvladnout za 20k uplne v pohodě, hlavně nabitý program a videt a zazit toho co nejvice!
Je mi 23, bydlím v Brně, miluju sporty (kazdy den beham), cestování, chození po horách s batohem, hudbu a jídlo. Bohužel z řad přátel nemam nikoho na tuto cestu, většinou totiž cestuji sám a na toto dobrodružství by se parťák hodil, nejlepe někoho, kdo v JV Asii (nejlepe na filipinach a thajsku) už byl a ví jak se pohybovat a jak to tam chodí, já tam ještě nebyl, mam jen věci nastudovane a nějakou představu, ale podminka to samozrejme neni, pokud jsi otevřen dobrodružstvi, jsi vítán/a :) pokud tě to zaujalo a jsi člověk ktereho hledam, napiš mi🤝
ahoj
Honza😁
Sue neber, minule mi slíbila pronést zavazadla zpět do Evropy, ale když jsem prošel přes kontrolu, tak se najednou ztratila i s mejma kuframa.
Ty toho naděláš kvůli pár kilům, to už je rok vyšňupaný, hlavně v Brně na magistrátu byla slušná poptávka. Tam si musela nosní přepážka přijít na své.
Hele svoje moto tam nepotřebuješ, tam se dá motorka normálně půjčit, nebo jí můžeš šlohnout, jestli to umíš.
Psal neomezeny budget, na to se musí chytit nejedna princezna. Těch 20k bude beztak na den.
Počkej, to jsi myslel 20k komplet? To máš sotva pro nás dva na letenky, když trefíš na super akci. Nebuď škrt a koukej pustit chlup. Chlast tam není nejlevnější.
Hele, píše s letenkama, takže to fakt asi myslí za oba. To na ten pobyt už moc peněz nezbyde.
20k jsem myslel za jednoho. Letenka zpatecni se da sehnat za 11-12k, přelety mezi ostrovama 700kc a kdyz budes spat na hostelu to tě vyjde do 200kc za noc. Takze uplne v klidu za jednoho 20-22k
floodland napsal(a):Hele, píše s letenkama, takže to fakt asi myslí za oba. To na ten pobyt už moc peněz nezbyde.
To myslim za jednoho👍
Jestli máš tedy 40k pro nás dva, tak to ti stejně pořád nestačí. Jsem zvyklá se nechat rozmazlovat.
Kajman77 napsal(a):Mluvil někdo o Denise?
Nějak dlouho se neozvala, třeba nějakého klofla a vyssává...:-)
honzasperat napsal(a):20k jsem myslel za jednoho. Letenka zpatecni se da sehnat za 11-12k, přelety mezi ostrovama 700kc a kdyz budes spat na hostelu to tě vyjde do 200kc za noc. Takze uplne v klidu za jednoho 20-22k
Tak se na to tvé "úplně v pohodě" podíváme.
Letenka 12000Kč, 19 nocí za 200Kč je 3800Kč, dva přelety máš 1400Kč, celkem zatím 17200Kč.
Zbývá 2800Kč na jídlo, vstupy, šlapky. Což není moc.
I pokud to pojímáš opravdu jako low budget výlet, počítej alespon 25k.
Pokud opravdu nebudeš žít na ulici.
AlejandraS napsal(a):Já bych taky jela, Thajsko je můj sen ..
Tak to se Honzíkovi ještě prodraží.
Rozpočet teda nic moc za 200 kč na noc to je někde ve stodole na slámě? A nemáš tam vůbec chlast.
Karel napsal(a):
Letenka 12000Kč, 19 nocí za 200Kč je 3800Kč, dva přelety máš 1400Kč, celkem zatím 17200Kč.
Tedy zbývá 140 Kč/den.
Pak ještě nějaké tuk-tuky, trajekty, skútr, benzín... a pivo. Ono se to naskládá.
Karel napsal(a):[citace="honzasperat"]
20k jsem myslel za jednoho. Letenka zpatecni se da sehnat za 11-12k, přelety mezi ostrovama 700kc a kdyz budes spat na hostelu to tě vyjde do 200kc za noc. Takze uplne v klidu za jednoho 20-22k
I pokud to pojímáš opravdu jako low budget výlet, počítej alespon 25k.
Pokud opravdu nebudeš žít na ulici.
[/citace]
Mam to jako low budget vylet, vsak to pisu vsude😀 byl jsem 18 dni na sri lance a byslo me to na nejakych 20350kc a to letenka byla ve stejne cenove hladine
Nevím, jestli bych chtěl vyrazit na měsíc s někým, kdo ví na desetikorunu přesně, kolik ho stala minulá dovolená.
Ježiši, penize jsou mi jedno, jen mě pak v čr zajimalo kolik takovej trip cca stoji pro představu, penize neresim, to uz jsem sem psal. Pokud nemaš zajem, tak jdi prostě dál a tyto komentare vubec nejsou třeba🤦 koukam ze tady se nedočkam normalni reakce, takze asi mažu a pojedu sám, nez se přetahovat s nekym
skús fb skupiny - spolucestováni a pod. - sú ich tam mraky, šanca, že nájdeš tu je takmer mizivá :)