Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou nebo ve čtyřech lidech  🚶‍♀️ 🚶‍♂️ 🚶‍♀️ 🚶‍♂️ Je to na cca 23 - 27dnů tento výlet. Rád chodím 🚶‍♂️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy? Nápiš na email: infochavin (zavinac) gmail (tecka) com.   Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš).  Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu sopku atd.  Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci nebo stop, pokud třeba část autem, bude to na domluvě (jsou tam lidi i na Work & Holiday, třeba byse mohlo spojit). Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš). Dám i osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy a nebo až na NZ dle dohody. pozn. Zéland je v únoru-březnu lepší kvůli počasí. Já právě domlouvám, že bych pak následně pokračoval v Australii (neletěl bych zpět), kdy tam mám možnost jet s lidma také autem, ale ty budou pouze tam. Je tak možné dát jen jeden stát, pokud nemáš víc dovolené.   infochavin (zavinac) gmail (tecka) com  .

Nový Zéland 2025 (odlet dle dohody únor)

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou nebo ve čtyřech lidech  🚶‍♀️ 🚶‍♂️ 🚶‍♀️ 🚶‍♂️
Je to na cca 23 - 27dnů tento výlet.
Rád chodím 🚶‍♂️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy?

Nápiš na email: infochavin (zavinac) gmail (tecka) com.

Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš). 
Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu sopku atd. 
Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci nebo stop, pokud třeba část autem, bude to na domluvě (jsou tam lidi i na Work & Holiday, třeba byse mohlo spojit).

Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš).
Dám i osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy a nebo až na NZ dle dohody.

pozn. Zéland je v únoru-březnu lepší kvůli počasí. Já právě domlouvám, že bych pak následně pokračoval v Australii (neletěl bych zpět), kdy tam mám možnost jet s lidma také autem, ale ty budou pouze tam.
Je tak možné dát jen jeden stát, pokud nemáš víc dovolené.

infochavin (zavinac) gmail (tecka) com

1

Tam zmrznete, jet tam na půl roku. 

0 Citovat

floodland: nesmysl, jižní a severní ostrov se liší i počasím a tu dobu je tam léto. Na půl roku mi tam nikdo nepojede, protože lidi nemají peníze a nebo nemají dovolenou

0
2 reakce