Ahoj, chci se zeptat kam by jste doporučili se podívat v létě? Nevím jestli spíš Asie nebo Amerika? Nějaký ostrov? Máme rádi teplo, koupaní, objevovaní. Letenky jsou relativně fajn do Ameriky. Přemýšlel jsem Kanáry, Azory ale to mi přijde dost drahé (letenky). Narazil jsem na San Francisco, do Las Vegas, pujceni auta odlet a prilet odtud. Nějaké jiné napady kam se podívat? Za dobré peníze? Diky moc .
Ahoj, chci se zeptat kam by jste doporučili se podívat v létě? Nevím jestli spíš Asie nebo Amerika? Nějaký ostrov? Máme rádi teplo, koupaní, objevovaní. Letenky jsou relativně fajn do Ameriky. Přemýšlel jsem Kanáry, Azory ale to mi přijde dost drahé (letenky). Narazil jsem na San Francisco, do Las Vegas, pujceni auta odlet a prilet odtud. Nějaké jiné napady kam se podívat? Za dobré peníze? Diky moc
Mohl bych to víc specifikovat, ale pokud nemáte zájem tak neodpovídám né? Nebo kde je problém? Myslím že Jordansko by bylo super, jen v létě tam bude asi tak 50 stupnu. Chci sice teplo, ale né extra. Napadla mě Hawai, USA, Miami, nebo západní pobřeží, Portugalsko, Spanelsko, Rumunsko, Nějaká ta Asie ? Možná Jižni Korea?
Mohl bych to víc specifikovat, ale pokud nemáte zájem tak neodpovídám né? Nebo kde je problém? Myslím že Jordansko by bylo super, jen v létě tam bude asi tak 50 stupnu. Chci sice teplo, ale né extra. Napadla mě Hawai, USA, Miami, nebo západní pobřeží, Portugalsko, Spanelsko, Rumunsko, Nějaká ta Asie ? Možná Jižni Korea?
tak si najdi pocasi v destinacich a uvidis sam. zjevne je ti jedno, kam pojedes, kdyz tam das hawai a vedle toho rumunsko
“nemam rad extra teplo” a nasazis tam miami, spanelsko, rumunsko, jizni koreu (a koneckoncu i tu hawai)
Pokud sám nevíte co Vás ve světě zajímá, tak Vám asi těžko někdo může radit, ne? Všude je něco hezký. V létě je lepší samozřejmě sever, takže třeba Špicberky, Grónsko... kdyby Rusáci neválčili v Evropě, tak sever Ruska dával nekonečné možnosti.
Mohl bych to víc specifikovat, ale pokud nemáte zájem tak neodpovídám né? Nebo kde je problém? Myslím že Jordansko by bylo super, jen v létě tam bude asi tak 50 stupnu. Chci sice teplo, ale né extra.
Hele, brouku, minulý rok jsi se ptal na stejnou otázku. Kam jsi nakonec letěl?