Zkušenosti s upgradem do business na letišti
janicek napsal(a):9000 za upgrade na jeden let prg - doh pre jednu osobu? Však to je dosť drahé nie? Niesom znalec tychto upgrade ale za takú cenu by som osobne do toho nešiel...
Aktuálně se na stejný segment a termín ta letenka prodává v C za asi 80k. Já kdybych naší letenku "rozpočítala" na segmenty (letím Prg-doh-bkk a zpět celkem za 16,5k/osoba), tak za tento jsme dali 4k + 9k za C. Já jsem tedy spokojená... :-) ale jasně, pro někoho to asi drahé být může...
Ok chápem, ale keď si to spocitam, 16000 + upgrade za 4 segmenty teda 4 × 9000 tak to vychádza niečo viac ako 2000 eur co je už bežná cena za Business, teda nie je v tom žiadna zľava a to by som si mohol kúpiť rovno Business a nemusel čakať na ponuku upgrade za bežnú cenu....
Tohle je něco jako euro C, že si to vyzkoušíš, ale reálně zas tak moc neužiješ, na to je to krátká trasa. Tohle má smysl na dlouhých letech, kdy je největší benefit, že se můžeš nerušeně vyspat, jako v posteli. Pak je to téměř srovnatelné s přespáním v hotelu.
Tady to vidím na salonek v PRG, lepší catering a lepší sedačka v letadle, amenity kit a víc bagáže.
Qatar má ale docela slušné služby už v economy.
Salonek v PRG ok - jídlo, alko, nealko.
Catering v letadle ok, ale prakticky se najíš už v tom salonku, ale nějaký dezert, sýry, ořechy a sklenka alkoholu navíc se vždy hodí.
Na spaní tady bude čas max. 4 hodiny, pokud se nebudeš věnovat IFE a popíjení.
Bagáž navíc prakticky nevyužiješ vůbec.
Amenity kit jsou z 80% krámy, možná využiješ nějaký parfémovaný hydratační krém.
Priority boarding je hlavně marketing, prakticky o ničem, protože můžeš čekat v salonku místo čekání v letadle, ale čekáš stejně.
A míle navíc z jednoho legu je pořád dost málo na nějakou letenku, ani economy, to by bylo potřeba létat v C podstatně častěji.
Cena je odpovídající. Myslím tím vzhledem k ceně letenky v C. Jinak je to pro každého jiné.
Sue Ellen Ewing napsal(a):resili jsme to pomerne podrobne nez jsme se sem premistili, pocitali jsme cas straveny ,,na sedacce, pohovce,, mnozstvi obcerstveni a alkoholu pri up grade, co stoji kdyz tak nocleh v cilove destinaci, kdyz mame cas a muzeme relaxovat misto platit up grade na letisti 😂Tohle je něco jako euro C, že si to vyzkoušíš, ale reálně zas tak moc neužiješ, na to je to krátká trasa. Tohle má smysl na dlouhých letech, kdy je největší benefit, že se můžeš nerušeně vyspat jako v posteli.
Tady to vidím na salonek v PRG, lepší catering a sedačka v letadle, amenity kit a víc bagáže. Ten Qatar má docela slušné služby už v economy.
Salonek v PRG ok - jídlo, alko, nealko.
Catering v letadle ok, ale prakticky se najíš už v tom salonku, ale nějaký dezert, sýry, ořechy a sklenka alkoholu navíc se vždy hodí.
Na spaní tady bude čas max. 4 hodiny, pokud se nebudeš věnovat IFE.
Bagáž navíc prakticky nevyužiješ vůbec.
Amenity kit jsou z 80% krámy, možná využiješ nějaký parfémovaný hydratační krém.
Priority boarding je hlavně marketing, prakticky o ničem.
jo to byly doby kdyz up grade long haul byt sem tam free, kdo se u prepazky zeptal jestli je v business volno😂 nebo stal up grade treba 100-200 euro
Co já vím, tak z PRG je zejména mezi Čechy o byznys slušný zájem a kupují ho za plnou cenu. Určitě víc než z okolních letišť v poměru k počtu letů.
Co je pro jednoho drahé, může být pro druhého výhodné…
Navíc céčko s QR je do BKK spíš 80+, za 50 můžeš letět přes Čínu.
Pokud bych si chtěl udělat radost a chtěl bych přikoupil jeden leg v C, abych si užil trošku jinou kultur létání, tak by to rozhodně nebylo z PRG. Co psal Padrino je pravda. Jen nesouhlasím s tím, že salonek v Praze je OK. Není. Určitě bych si přikoupil leg z DOH nebo BKK. Salonky tam budou trošku jinde než v Praze. Ale cena hádám bude asi vyšší.
A mám pocit, že žádné míle navíc za připlacení C nedostane. Ale u Qatarců si nejsem jistý. Osobně bych si raději zaplatil pár dnů v BKK v nějakém super hotelu, kde si ten zážitek užiju maličko víc, než na pár hodinách v letadle. Ale je to každého věc, jak tu ostatně několikrát zaznělo.
Ideální by bylo připlatit leg z DOH někam do okolí (Omán, atd.) kde dostaneš přístup do first class salonku. A to je trošku jiný level a daleko lépe investované peníze :-)
Litam pracovne v BC do NY… Normalne se my styska po ECO. Pokud clovek predtim v BC neletel, tak za 9tis jako wow efekt je to skvele. Jinak by si mel clovek rict jestli neni lepsi tech 2x9tis za 6h letu radsi nacpat za 7 noci v mnohem lepsim hotelu a nebo do neceho jineho… super jidlo, vstupy, atd. Ja vzdy volim to druhe a soukrome litam jako holota.-)
Niemandosi, salonek v PRG má rating 4/5, momentálně je v rekonstrukci, poté má mít i venkovní terasu, na Prahu je to slušný. Samozřejmě se nedá porovnávat s first class salonky v Asii nebo zálivu, ale ty jsou ti na nic, když kupuješ C z PRG. Jiná věc by byla, kdyby ten let v C byl obráceně, tedy z DOH do PRG.
A ty peníze nelze považovat za investici, pokud nejsi youtuber, nebo byznysman a neletíš pracovně, takto je to spotřeba.
A souhlasím, že pro mnoho lidí, včetně mě, je let v C hodně peněz za příliš málo muziky. A za ty samé peníze můžeš mít na cestách mnohem lepší zážitky - například chlast. Ale kdo si to chce vyzkoušet, může i takto, za relativně rozumné peníze.
Zmiňovaný placený upgrade do business class u QR vstup do salonku neobsahuje.
A kalkulace kterou tu uváděl janicek a na kterou se odkazuje David je taky mimo, protože upgrade na segmentu mezi DOH a BKK se za 9 tisíc koupit nedá, cena bývá vždy vyšší.
Kamarádka před necelým měsícem letěla trasu ZRH-SJO s Edelweiss a nabízeli upgrade na palubě letadla za 99 CHF.
Tak to je fakt s těmi Katarci bída.
Mimochodem - tohle mi letos nabízel i Level - přímo na palubě letadla nabízeli to svoje C na letu z Bostonu do Barcelony asi za 200 eur/os. Dalo se to zaplatit na místě kartou. Tam to dávalo větší smysl, protože v základní ceně economy není žádné jídlo ani pití.
Marek Jelínek napsal(a):Kamarádka před necelým měsícem letěla trasu ZRH-SJO s Edelweiss a nabízeli upgrade na palubě letadla za 99 CHF.
Což z hlediska letecké společnosti dává ekonomicky smysl. Spíš by mě zajímalo, jak to měli vyřešené s jídlem. To už dopředu počítali s tím, že to využijí, nebo to byl upgrade pouze na místo a jídlo bylo stejné?
Letenky se dají koupit i chvíli před letem, tak předpokládám, že jídlo se připravuje pro všechny sedačky i ty neprodané. Vzhledem k ceně letenky je to marginální položka.
A myslím, že nejen dopravci ze zálivu, si vozí vlastní catering i na zpáteční cestu.
Docela by mě zajímalo, co z te ceny za upgrade (na letišti nebo dokonce přímo v letadle) má jako motivační složku personál (letušky). Třeba tady někdo bude mít interní info a dá to anonymně, jestli je to třeba 50/50 nebo 10/90 nebo něco mezitím?
Tak o tom dost pochybuji, stejně jako o provizích z palubního prodeje třeba u lowcostů. V letectví to není zvykem. Oni mají povinnost to nabídnout, pokud je volno.
Ale také mě napadlo, že kdyby třeba měli agenti na gate provize z vybraných poplatků za nadměrná zavazadla, tak nikdo nepronese ani centimetr navíc.
Samozrejme, ze u lowcostu ma palubni personal provize z prodeje obcerstveni! A minimalne v Katowicich a Krakowe maj provize i ti agenti na gatech ;)
floodland napsal(a):Což z hlediska letecké společnosti dává ekonomicky smysl. Spíš by mě zajímalo, jak to měli vyřešené s jídlem. To už dopředu počítali s tím, že to využijí, nebo to byl upgrade pouze na místo a jídlo bylo stejné?
Každá aerolinka to má jinak, ale myslím, že pokud bude business plný třeba jen z poloviny, tak nebudou mít jídlo pro všechny sedačky, to by bylo pěkně drahý. Taky pak záleží, jak to všechno servírují (tácky vs z vozíku). Takže třeba tácků, kde jsou základní položky (máslo, ol.olej, příbor, slánka, ...) budou mít lehce víc než je počet knihovaných..no a jídel, kde si pax vyberou třeba ze 3 variant pak samozřejmě budou mít víc, než je pax - aby si aspoň převážná většina z nich mohla opravdu vybrat.
Co se týče toho prodeje upgradu na palubě, tak bych řekl, že třeba aerolinka bude disponovat nějakými daty, kolik se těch upgradů zhruba na dané trase prodá a podle toho adekvátně navýší počet porcí a posádka bude mít v dokumentech informaci, kolik toho mohou prodat.
Zažil jsem i upgrade pax na gatu (ať už dobrovolný nebo kvůli overbookingu) kdy podepisovali, že budou bez jídla, protože pro ně nebyl naknihovaný. Já jsem párkrát dostal upgrade až v letadle (benefity zaměstnance let. společností) a ani jednou jsem teda bez jídla nebyl, ale přišli za mnou až jako poslední a dali, co zbylo, a párkrát to bylo o kreativitě posádky ala co tam poskládají, takže když se posádka snaží, tak se jídlo najde i v takovém případě :)
No já to myslela s tím jídlem pro všechny byznys sedačky, protože to mohou na poslední chvíli ještě prodat a pokud to neprodají, tak mohou někoho upgradovat, ať už nějakou aukcí, za poplatek, nebo třeba někoho se statusem gratis.
Nebo ty byznys sedačky zůstávají neobsazené?
No pokud k upgradu dojde do nějaké určité doby před odletem (např. 24h), tak není problém - s cestujícím se počítá, jídlo se doobjedná a catering ho dodá
Pokud se upgraduje v gatu, tak oni většinou vidí, kolik je naknihovaných pax a kolik je tam jídel - pokud je dost jídel, tak není problém, pokud ale není, tak buď se doobjednává na cateringu nebo cestující podepíše, že bude bez jídla (a pak je/není posádka kreativní).
U ČSA (kdysi) když se v gatu na poslední chvíli zvedali kartičkáři, tak se catering běžně doobjednával a vozili jídlo pár minut před odletem, výjimkou snad byla Moskva, která byla skoro vždycky "do plna", bez ohledu na knihování.. No a zažil jsem třeba na nějaké lastminute upgrady u Turkish. kdy neměli dostatek jídel z IST, objednalo se to na pražském cateringu a když to posádkám přivezli, tak letušky řekly, že to jim radší dají svoje jídlo :))
Třeba to bude mít Level nebo další aerolinky jinak, ale myslím, že všechno to bude v rozumné míře - za všechny ty jídla totiž aerolinka platí nemalé peníze