Ahoj,v létě letíme do Bosny a Hercegoviny a rádi bychom podnikli výlet z Mostaru k vodopádům Kravice, případně na další zajímavá místa v okolí. Vzhledem k tomu, že dostat se tam veřejnou dopravou je nemožné a půjčené auto mít nebudeme, začal jsem hledat různé organizované zájezdy (ačkoliv je to proti mému přesvědčení). Byl jsem ovšem překvapen docela vysokými cenami – 30€ až 40€ za osobu. To mi připadá dost i na naše poměry.Proto se ptám, zda jste někdo neřešil podobnou situaci a nevíte třeba o nějaké organizované tour za rozumnější cenu?A pokud byste se chtěl někdo pochlubit jinými tipy z BIH, budu určitě vděčný. :)Díky předem za odpovědi! .
v létě letíme do Bosny a Hercegoviny a rádi bychom podnikli výlet z Mostaru k vodopádům Kravice, případně na další zajímavá místa v okolí. Vzhledem k tomu, že dostat se tam veřejnou dopravou je nemožné a půjčené auto mít nebudeme, začal jsem hledat různé organizované zájezdy (ačkoliv je to proti mému přesvědčení). Byl jsem ovšem překvapen docela vysokými cenami – 30€ až 40€ za osobu. To mi připadá dost i na naše poměry.
Proto se ptám, zda jste někdo neřešil podobnou situaci a nevíte třeba o nějaké organizované tour za rozumnější cenu?
A pokud byste se chtěl někdo pochlubit jinými tipy z BIH, budu určitě vděčný. :)