Airbnb.cz je celosvětovým dealerem ubytování v soukromí. Nabídnou můžete i své prostory. Vstupní bonus 500 Kč za doporučení zákazníka: http://Cestujlevne.com/go-airbnb Promo kód na 600 Kč: Airbnbnomades (objednávka nad 150$) .
Ja bral Kyjev na 3 noci... ani jsem ten kupon cely nevycerpal, takze jsem platil 0, slovy nula. Ubytko ze strany hostitele schvaleno. Zacinam tomu verit.-)
Mne tiež prišlo potvrdenie od hostiteľa na rezerváciu za nula peňazí. Môj prvý pokus s airbnb (samozrejme hlavne kvôli tomu kupónu).
Napsal jsem zprávu na Twitter @AirbnbHelp, kde jsem vysvětlil, co se stalo (zrušení rezervace s kódem SINGAPORE ze strany Airbnb) a tři hodiny poté mi do mailu přistála odpověď s kódem na 200 USD platným jeden rok a vázaným k mému účtu. :)
tak jsem to zkusil viz. navod od Jáchyma a po dvou tydnech prisel email od Airbnb s kodem na 200USD platny na jeden rok. Diky a jeste jednou palec nahoru.-)
Ja som skončil s jedným 200USD kupónom a priateľka dostala akurát tak "ospravedlnenie" a žiadny kupón. Obaja sme sa ozvali v rovnaký čas cez twitter a dostali sme prideleného každý iného "Case managera". Na môj post okamžite predgenerovaná odpoveď s kupónom, u nej sme sa ho snažili kadejako spracovať, ale vôbec nič nepomohlo - "You can book the same listing again for the listed price without coupon code".
Ja cca 10 rezervácii, ona 1. Asi to bol ten dôvod.
Ďalej som to už nechcel zbytočne hrotiť, AirBnB je celkom známe tým, že ak si zmyslia že ich chcete odrbávať, hodia vám permanentný ban a nebudú sa baviť o ničom.
Airbnb sakra už! Vypadá to, že žádnou rezervaci neuskutečním. První hostitelka odpověděla, že rezervovat u ní můžu, ale poslala k potvrzení cenu o 3000 Kč vyšší, než byla u nabídky uvedená. Druhý oslovený hostitel pro jistotu neodpověděl vůbec a za týden zvedl ceny na dvojnásobek. Evidentně jsem s tímto serverem skončila dřív, než jsem začala :(
Já zkouším teď v prosinci na červen 2018, to už by snad mělo jít. Byť teda na bookingu zase už 2x zarezervovaný ubytko zmizelo z nabídky a i když rezervace stále tvrdila, že je platná, po dotazu Booking odpověděl, že už s nima nespolupracujou a nic teda nebude. Tohle by mohli vychytat. Ale zkusila jsem to na Booking teda do třetice a jsem zvědavá. Zatím mi to s Bookingem vždycky vyšlo, no ale chtěla jsem zkusit změnu. Tak nic, no