Aruba
V listopadu letím na týden na Arubu. Přestože tato dovolená bude více méně ve znamení ležení na pláži – s plameňáky, nebo bez nich –, rád bych se seznámil s nějakými tipy na místa či pláže, které bych rozhodně neměl vynechat. Poradíte mi někdo, prosím?
Zeptam se co mas za letenky .? Aruba me taky celkem zaujala ,vsiml jsem si ze Tuifly z Bruselu melo zajimave ceny Plaze budou asi fajn , prozkoumane to zatim nemam
mikir napsal(a):Letenky mám s Deltou z Houstonu, protože týden předtím budu právě tam, tak mě napadlo to spojit...Zeptam se co mas za letenky .? Aruba me taky celkem zaujala ,vsiml jsem si ze Tuifly z Bruselu melo zajimave ceny Plaze budou asi fajn , prozkoumane to zatim nemam
Aha no ja videl velice prijemnou cenu jednou z Miami . primy let a jinak vim o tom Tui , Holandani jiste taky neco budou mit, na Arubu asi moc zdejsich cestovatelu nelita , ale asi to muze byt hodne zajimave , pro stabilnejsi pocasi v hlavni sezone a absence hurikanu
Tui létá i z Holanska (zpátečky se dají najít i pod 300 EUR) a KLM má ABC ostrovy dost často v "akčních" cenách z mnoha dalších destinací.
mikir napsal(a):Aha no ja videl velice prijemnou cenu jednou z Miami . primy let a jinak vim o tom Tui , Holandani jiste taky neco budou mit, na Arubu asi moc zdejsich cestovatelu nelita , ale asi to muze byt hodne zajimave , pro stabilnejsi pocasi v hlavni sezone a absence hurikanu
Zrovna dneska jsem viděl letenky z Vídně: https://www.studentagency.cz/let.../?to=Aruba