Valencia a vaše zkušenosti a tipy k návštěvě
Já bych si třeba připlatil za children UNfriendly spoelčnost :)
Obvykle to zvládám ale italské caparty bych fakt už nemusel
Tak promiň, jsem tu nový :-)
Ok. Aby někdo neřekl, že píšu jenom off topic.
Valencie je fajn tak na 3 dny. Jak už tady někdo psal, tak bych k tomu přidal i okolní místa a pobřeží. Jet jenom do Valencie v listopadu bude trošku nuda. Na koupání zapomeňte, tak vám zbyde jenom město, a toho budete mít na ty 3 dny až nad hlavu. Já bych volil jiný termín - září, max.říjen. To by se dalo užít i toho moře.
Rob Foxx +1
Romane, já zažila několik letů s klidnými kojenci, několik z nich se svými dětmi. Vždy naprosto bezproblémů. Při startu i přistání kojení, po startu uspat v šátku nebo nosítku a vesele si tu hoďku a půl sedět se spícím dítětem na klíně. Mně daleko víc vadí mužský, co smrděj a ideálně ještě rozcabí nohy, že se vedle něj ani hubenej nevejde a to nemluvím o dotěrnejch ožralech. Mám teda u každého příspěvku, kde se ptá někdo mužského pohlaví, že by měl sedět doma na zadku, protože dost možná bude otravovat okolí?
Sorry, ale pokud Tvoje děti jsou hodný je spíše výjimka než pravidlo a osobně mi taky vadí poslouchat celej let dětský řev, což se stává poslední dobou celkem pravidlem ,takže bych z chování vlastních dětí negenarizoval.
Jinak teda původní dotaz byl na Valencii a ne na souboj feministek vs můžských šovinistů :)Negeneralizuji, jen píšu, že to možné je.
Naprosto chápu, že lidem plačící děti vadí, často je to vina rodičů, kteří neumí uspokojit jejich potřeby , někdy je na vině nemoc, postižení atd. Někdy se tomu vyhnout dá, někdy ne. Nicméně útočit na někoho, jen proto, že chce letět na pár dní někam po Evropě s dítětem, mi nepřijde v pořádku.
Opět děkuji za věčné připomínky k tématu Valencia. Poznámky k cestě s dítětem již řešit doufám nemusíme. ...
Rob Foxx: Port Saplaya vypadá moc dobře, nejspíše zařadil do programu. Máš osobní zkušenost, cesta tam MHD nebo pěšky?
K fotbalu, tak lístky na oficiální web jdou cca 2 týdny před zápasem. Na ten náš termín vychází zápas s Girounou, takže horší soupeř. Nemáte představu o ceně lístků?
Ve Valencii budeme 4 celé dny. Myslím, že program si najdeme, zatím dle rad a různých cestopisů si myslím, že téměř celý den se dá strávit v oceánografu a dále v Bioparku (zoo), které jsou jedny z nejlepších v Evropě. Dále den město a případně výlet mimo, třeba do Port Saplaya. Samozřejmě je to předpoklad v případě ideálních podmínek :-)