Ahoj, v úterý letíme do Kutaisi, v Gruzii budeme týden a z Tbilisi letíme do Baku, kde budeme týden a přes Sofii letíme do Bratislavy a pak vlakem domů.Co stojí za to vidět v Gruzii , co v Baku co v Sofii?Dají se v Gruzii dobře sehnat turistické hole. Chci si nějaké pořídít, ale nechci chekovat zavazadlo, proto uvažuji o tom, že je koupím až v Gruzii. Máte někdo zkušenosti?Děkuji .
Ahoj, v úterý letíme do Kutaisi, v Gruzii budeme týden a z Tbilisi letíme do Baku, kde budeme týden a přes Sofii letíme do Bratislavy a pak vlakem domů.
Co stojí za to vidět v Gruzii , co v Baku co v Sofii?
Dají se v Gruzii dobře sehnat turistické hole. Chci si nějaké pořídít, ale nechci chekovat zavazadlo, proto uvažuji o tom, že je koupím až v Gruzii. Máte někdo zkušenosti?
Zeby dalsi P11 nick v sofistikovanejsej verzi 2.0? Na mna podozriva "logika" nakolko co v Gruzinsku, co v Sofii a Baku nic? akoze prave toto je v malicku? No a tie palice ... ziaden check in batoziny, ale prelet do Baku netrapi? Jedine, ze ich nechate v Gruzinsku? ... krajine stvrteho sveta kde este len vcera dosli kazety ... Hladanie sportovych obchodov na googli dalo "Zabrat" 10 sekund, ale asi su s tym problemy, tak davam rovno link na "paru" obchodov so sportovymi potrebami
Sorry, napsala jsem 2x Gruzie misto Azerbajdžanu o tom tu moc neni. Tak chytrá jsem taky, abych si našla sport na netu, ale v Kutasi mi to nic nenašlo, V Batumi Nike, Beneton a obchod se zbraněma, proto se ptám jestli má někdo praktické zkušenosti? v Tbilisi budu poslední dva dni, to už je nepotřebuji. Do Baku mám letenku se chekovanim zavazadlem.