Zakládám nové vlákno pro pivní turisty, notorické pivaře i příležitostné alkoholiky. Osobně na každé cestě procházím pivovary či většinu podniků s rukodělným ( craft ) pivem.Pokud budu vědět rád poradím jestli bude mít někdo zájem ;)https://drive.google.com/open?id...sp=sharing .
Přidal jsem několik pražských hospod, nějaké v Polsku a skvělý minipivovar Ungweiser v Užhorodu. Přidal bych i hospody v Asii, ale již nejdou přidávat další země jako vrstvy.
No roste to tam jak houby po dešti. Nedá se svítit. Rozdělíme podle kontinentů ( prosím teda do současné mapy nepřidávejte body v Asii, ta dostane svoji mapku ).
Já tedy pivo nepiju,ale s kamarádem jsem v novozélandském Dunedinu navštívil místní pivovar Speight's Brewery,byla klasická exkurze provozem a nakonec následovala neomezená konzumace(tuším 30. minut).
Tonicu, nebo někdo zběhlý, doporučíte mi něco od vás v Kyjevě, kde točej top pivko? :) Tenhle festival nestíhám, až v červnu tam budu
Ahoj, úplně nejlepší byla lisopylka, je to trochu dál z centra ale taxify/Bolt to vyřídil.
Dále nám chutnalo v Pivna Duma (u majdanu je lepší) a taky se dal Tsypa craft pub Kyjev (mají více hospod, nám nejvíce sedla u Landscape alley). Polovina nabídky ok, druhá otřes, paradoxně s pivem z té druhé vyhráli jednu z degustacnich českých soutěží 😂
Každopádně mrkni do mapy co je myslím první příspěvek a vyber si klidně podle sebe.
Ahoj, úplně nejlepší byla lisopylka, je to trochu dál z centra ale taxify/Bolt to vyřídil.
Dále nám chutnalo v Pivna Duma (u majdanu je lepší) a taky se dal Tsypa craft pub Kyjev (mají více hospod, nám nejvíce sedla u Landscape alley). Polovina nabídky ok, druhá otřes, paradoxně s pivem z té druhé vyhráli jednu z degustacnich českých soutěží 😂
Každopádně mrkni do mapy co je myslím první příspěvek a vyber si klidně podle sebe.
Díky za ten tip na BRUS. Dneska jsem to prubnul a je to fajn. Na čepu 32 kousků. Všechno dostupné i v plechu + v tom obchodu toho měli mraky. K těm cenám, tak je to tady bohužel se vším, takže žádné překvapení. Dneska 2 malá piva, kde malé tady jsou 2 deci a bylo to za 330 Kč 😀
Jinak Mikkeller má svoji hospodu i na Kodaňském letišti, otevřenou nonstop, takže je zde možné strávit příjemnou noc před ranním odletem s Ryanairem zpět do Prahy. Na druhou stranu vzhledem k cenám, už i ten hotel vyjde levněji :D