Cestuj pivně
Aktuální nabídka v BRUS. Opět krásná návštěva :-D Dneska taky ideální "pivní" počasí. Slunečno, 25 stupňů a bezvětří :-)
Paráda. Já můžu tak poslat nabídku z Ostravy z Oráče...
Ale pro někoho by to taky mohlo být cestujlevne :)
Batumi
Sami ludi - dole fajn bar, hore par stolov, na vyber 13piv, ceny trochu vyssie ale lubi sa mi tu, bo dnes tu obsluhuje fesna blondina, minule tu zas boli druzny ukrajinci :)
Možná někdo z vás zaregistroval úsměvný pivní konflikt s Indií, tak jsem neváhal a opatřil si vzorek:-) Pivovar doplním do mapy.
https://www.idnes.cz/zpravy/doma...domaci_lre
toncek napsal(a):BTW nějaký pivní tip pro Berlín? Mám tam v srpnu jeden večer :-)
Brewdog otevřel nový brew house. Je to místo Stone brewing. Osobně už moc Brewdog nemusím ale ten nový plac v Marienparku vypadá zajímavě.
V sobotu po dvou letech osvěžení v Krakově:
Strefa Piwa - pro mě premiéra i když už to tam nějakou dobu stojí, House of Beer - záchrana u náměstí, a pro mě nová Beer Street.
Jak tak pomalu šplhají ceny u nás, tak u některých vzorků už mi ten rozdíl ani nepřišel :)
Doporučovat nic nebudu. Ideál je si vybrat podle aktuálního složení píp na legendárním www.ontap.pl
Kvalita fotek bohužel odpovídá vypitým pivům.
Nemam fotky, ale fajn vlastne pivo maju v Kaliningrade v podniku Chmel a aj vyborne tam varia. Ceny vyssie, ale kto navstivil Bratislavu, tak je zvyknuty :D
jakob napsal(a):Brewdog otevřel nový brew house. Je to místo Stone brewing. Osobně už moc Brewdog nemusím ale ten nový plac v Marienparku vypadá zajímavě.
Dík za tip. Zrovna dneska jsem dělal menší průzkum a narazil na tohle:
http://www.eschenbraeu.de/de/brauerei.shtml
Ten Eschenbraeu máme asi 2 zastávky U bahnem od hotelu, takže to z něho dělá vhodné místo :-D
Doplnil jsem mapu o další kousek - Zlatá kráva v Nepomuku. Lze i prohlídka pivovaru, nejlépe ale spojit konzumaci se skvělým jídlem v Angusfarm v nedalekých Soběsukách...
[citace="cali"]
Pokud by tu byli nějací milovníci piva a Ukrajiny, tak na přelom září a října je plánována Great ukrainian cross country beer race:-) Ca. 10-14 dnů z Užhorodu, přes Žitomir, Kyjev, Charkov, Dnipro, Cherson, Oděsu a zpět. /citace]
Ako to vyzera s vyletom?
baca12 napsal(a):Krakov? Co je pre vas topka? Cena, kobietky a kvalita.
Omerta, Beer street, BroPub. Cenově asi nejlépe Strefa Piwa. Rád se i rozvalím v gauču v House of Beer
Kilecko napsal(a):Tip na nieco v Budapesti kde je kombinacia chutne jedlo a chutne "craft" pivko?
Neked Csak Dezső!
Brewdog Budapest
možná Beer brothers
Diky Jakobe!
Inak pozeram ten Brewdog a za Punk Ipu chcu 2000 forintov? (podla clanku z 2018). Celkom vypek
"Yeltsin bar" Kaliningrad (kedze vizova politika je priazniva;) ceny take turisticke, ale zase prijemne posedenie a asi 15 druhov piv, neskor aj ziva hudba.
Tak nakoniec v Budapesti v podstate nahodne navstiveny podnik First Craft Beer & BBQ. 20 piv na vycape, cca polovica bola od nich co si sami varia, zvysok rozne ine znacky. Da sa tam aj pohode najest, burgre, steaky, rebierka atd. Cena za pivo zacina na nejakych 900forintov za 0,4l (ale vsetko capuju aj 0,2l za polovicne ceny co mi pride fajn ak chce clovek ochutnavat), akurat ze si automaticky uctuju 13% service charge a je to uvedene akurat na napojovom listku na poslednej strane malym pismom. Ale inak celkovo pohoda...
Potom sme este boli v Szimple, je to vraj dost zname cize kopec ludi. Je to vlastne X barov pokope, kde maju v kazdom aj nejake pivne specialy + hore na poschodi bol jeden bar cisto len pivarsky, asi 8 druhov, vsetko specialy, ceny ale okolo 1400-1500 forintov a viac za 0,5l. Ale celkovo to mozem odporucit, clovek si da 2-3 pivka a zatial si to tam cele prejde
Pěkně. No já se tam chystám už dlouho (naposledy jsme byli před 8 lety) tak snad to konečně vyjde a taky přispěju nějakou recenzí.