Mauricius -3 týdny ano nebo ne?
Je co dělat na Mauriciu 3 tydny? Je mi jasné, že každý preferuje něco jiného, někdo pláže, někdo hory. My oboje. Tak bych ráda věděla vaše názory abych si mohla udělat obrázek. Nebudeme se nudit, není to moc dlouho? Diky
Není to zase tak malej ostrov, takže na 3 týdny se tam určitě zabavíte... Možná by stálo za zvážení ještě přeletět tak na týden na ostrov Rodriguez.
Řekl bych, že na Mauricius by bylo nejoptimálnější tak 10-14 dní, kdy jistě objedete celý ostrov, vystoupíte na těch málo vrcholků, co tam jsou, navštívíte nejednu pláž. Pokud máte ještě 1-2 týdny času navíc, je možné zvážit i Rodrigues a Reunion ...
Byli jsme loni 15 dnu na 3 mistech ,abychom nemuseli tolik jezdit ( 6-3-6 ) urcite by se dal jeste nejaky den pridat a jak tady pisou , kdyz bychom meli tyden navic volili bychom Rodrigues ,nebo pro ty hory asi ten Reunion , za tech 15 dnu jsme stihli tak nejak vsechno podstatne 10 dnu je podle me malo ,plaze jsou super , takze pri tech 3 tydnech 14 dnu Mauritius a tyden Rodrigues nebo Reunion ,volili jsme zari /riejen,kdy podle statistiky nejmene prsi ,prselo nam ve 2 dnech ,navic jeste nebyla uplne hlavni sezona coz bylo dobre ,ve vnitrozemi pociteje s pomalym provozem na silnicich
Ahoj, byli jsme vloni přes Vánoce 10 dní. Osobně mě Mauricius nijak zvlášť neuchvátil, takže 10 dní v pohodě stačilo. Projeli jsme skoro celý ostrov. Nicméně pláží a možností šnorchlovat, kopců i turistických atrakcí je tam dost, takže se určitě zabavíte i na 3 týdny, ale jak už je psáno výše, já bych spojil s Reunionem, pokud bych měl 3 týdny.