Cesty za teplem na pár dní
Ahoj, s tím, jak se blíží Velikonoce, mě napadá další otázka - můžete doporučit nějaké místo, které stojí navštívit třeba i jen na tři či čtyři dny? Ideálně nějaké, kde je teplo? :) Byla jsem takhle na Tenerife, Maltě, Sardínii... Madeira a Azory by se asi taky daly, ačkoli lety jsou tam nejen dlouhé, ale i drahé, pak mě napadla Dubaj, možná nějaký další španělský/italský/řecký ostrov... podělíte se o tipy? ;)
Otevri si Azair i kdyz jsou tam ceny chybove ,zadej jednosmerku 9.4-10.4, kamkoliv za ceny do 1000 Kc ti to nejake lety do teplejsich oblasti najde ( kliknes na koupit a ono te to presmeruje na leteckou spolecmost a realnou cenu
Horsi to pak budes mit se zpatecni cestou 13.4. tam si pak zkus zadat taky kamkoliv a treba ti to neco najde ,kde by to pak slo dojet busem nebo vlakem nebo najaky let na prestup
Baleary jsou za dobrou cenu tam zpatky horsi , To same Kypr Rhodos v dubnu muze byt uz teplo i na Sicilii
Korfu mi to ukazuje 2000 Kc zpatecni z Vidne ,ale na Korfu bude asi jeste chladno
Tak kolem velikonoc bych to moc nedoporučoval. Ceny jsou astronomické - letenky, ubytování, auto.
Astronomicke urcite nejsou , s vanocema se to srovnat neda ,ale vyssi jsou a je to stejne jako s vanocema ,tam se to rozvrhne do nejakeho dne pred a po .ale zpatky chteji vsichni najednou ve stejny den , ale pulka dubna jeste neni nic moc krom Kanaru Madeiry asi teda ty Baleary pujdou ,Sicilie ,Malta , Kypr .Rhodos . Ten Ejlat bych za dobry napad nepovazoval
Samozrejme je lepsi se svatkum vyhnoutHmm... a co třeba nějaká ferrata, kde by mohlo být už v půlce dubna (nebo na začátku května, když jsou ty dva májový svátky) hezky teplo? :) Zatím jsem takhle nikde nebyla, takže je to pro mě neprozkoumané území...
Audit napsal(a):Tak kolem velikonoc bych to moc nedoporučoval. Ceny jsou astronomické - letenky, ubytování, auto.
Tak jsou velikonoce a velikonoce. Já bych se například poohlédl po zemích, kde slaví pravoslavné velikonoce a jel tam o týden dříve na naše. Udělal jsem to už několikrát: řecké ostrovy, Makedonie a bylo to úplně v pohodě - žádný zvýšený zájem (na řecké ostrovy je příliš brzy a v Srbsku, Makedonii, na Ukrajině atd. není nikdy úplně nával).
Ferraty budou jeste ze snehem , nekde muzou byt uzavrene na 3-4 noci bych asi vybral nejake mesto a jeho okoli ,zalezi o co ti hlavne jde a kolik do toho chces investovat
Co treba Maroko ? Tam se jde uz i vykoupat
Teď máš Maltu za 10,- eur na duben 22.04. - 28.04 z Vídně například .... a spousty dalších typů okolo 20,- eur.
To uz je ale mimo velilkonoce i kvetnove svatky ,to uz to potom radeji nechat na ten zacatek kvetna