Kvuli nastale situaci nemoci vycestovat za posledni humna, bychom se mohli podelit o zajimave tipy cestovani po Morave, Slezsku i Cechach. Skoda, ze to na cyklovylety jeste moc teplotne zatim nevypada, tak aspon pesi tura po tuzemskych horach a lesich by nebyla spatna. Jde hlavne o pekna a neproflaknuta mista, nikoliv narodni parky, kde potkate houfy lidi (kteri nemusi byt v karantene). Pro zacatek moje tipy: * Podivice – Obrova Noha - Otaslavice * Olsany – U Tri Javoru – Mala Ricka – Hadek – Ochoz u Brna * Brno Lisen – Marianske Udoli – Ochozske jeskyne - Hostenice * Tisnov – Brezina – Veverska Bityska * Primelkov – Hrad Rokstejn - Brtnice .
na to som pred par tyzdnami pozeral, vraj to uz je ohradene?
hovori sa o tom roky, ale zatial si to nikto nedovolil. snad to tak vydrzi - je to fajn miesto na kupacku, aj to preliezanie hlavnej trate ma cosi doseba :)
Letos/loni jsem toho moc nenajezdil ani po českých luzích a hájích, ale fajnšmekři jistě poznají, ze které hory, podle níž nese název i jedna vlaková stanice s legendární nádražkou, se naskytne tento výhled? Jako malá nápověda budiž i fotografie dotyčného nádraží. Ti, kteří viděli odpověď na mém Facebooku, nechť se zdrží ;)
A na závěr bonus pro Pražáky... Poslední dobou jsem toho sice moc nenajezdil po světě, za to po Praze až moc. Kdo pozná místo náladového výcvaku z okna během krácení dlouhé chvíle při nekonečném čekání na vystupující cestující do přilehlého supermarketu? :D
Ano a ano, oba správně :) Zejména na Jedlové je opravdu krásně, Lužické hory jsou trochu opomíjený kus země, ale rozhodně stojí za výlet. No a koneckonců i ten Vypich, Hvězda i Spiritka jsou taky príma :D