Thajsko-Koh Samui, Koh Phangan, Koh Thao - Vánoce
Dobrý den,
koupili jsme letenky 18.12.-4.1. do Thajska, chci se zeptat zda má stímto termínem někdo zkušenost a zda je vhodné nechat výběr ubytování až tam nebo rezervovat předem, případně budu vděčná za každý tip na dobré ubytko tam.
Děkuj
Sežeňte si ubytování jen na první den, možná 2 dokud se nerozkoukáte. V Thajsku jej posléze seženete velice snadno a za daleko příznivější ceny. Případně využijte airbnb.com
Ahoj, já bych teda v tomto vánočním období rezervoval dopředu a zvlášť na těchto místech ..to lepší bude pryč a bude to přebraný.. budete to mít v klidu ( za těch pár stovek to nestojí )
Děkuji za názory, chci se zepta ohedně ostrůvků okolo ko samui, jaké byste třeba doporučili?
Za mě jednoznačně Ko Tao. Super šnorchlování a potápění, ale i na pohodičku s rodinou. Určitě klidnější atmosféra než na Ko Samui.
Koh Samui je hodně rušný, já bych se znova vrátil na Koh Phangan, naprostá spokojenost. Ale není problém projet dva až tři ostrovy. Kolem Koh Thao jsem jenom proplouval a co jsem slyšel, tak je zde velice drahá doprava, ze tam jsou pouze jeepy a za poměrně vysoké ceny.
Co se týče ubytování v období Vánoc, taky bych radši řešil předem